Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

ΠΑΟΚ: Αλλάζουν έδρες τα παιχνίδια κόντρα στον Πανσερραϊκό;

Δημοφιλή

Ολοένα και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα της προσεχούς αναμέτρησης Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (26/11) για την 12η αγωνιστική της Super League.

Μετά από μια πρώτη σύσκεψη που έγινε σήμερα (16/11) με τους επιτελείς των δυο ομάδων, έγινε γνωστό ότι δύσκολα θα έχει λυθεί το πρόβλημα του στεγάστρου – να ξηλωθεί δηλαδή λόγω στατικότητας – μέχρι την ημέρα του αγώνα. Έτσι, οι Σερραίοι πρότειναν να υπάρξει ανταλλαγή έδρας, δηλαδή να είναι γηπεδούχος ο Δικέφαλος στο ματς που πλησιάζει και να μεταφερθεί το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα – το ραντεβού ανανεώθηκε για τις αρχές της επόμενης βδομάδας – ενώ να σημειωθεί ότι εφόσον οι δυο ομάδες παίξουν τελικά στην Τούμπα (17.30), την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο και το Άρης-Παναθηναϊκός (20.30) στο Χαριλάου. Οπότε, θα πρέπει να υπάρξει και μια εκ νέου τροποποίηση για να μην είναι χρονικά κοντά οι δυο αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, από τον Δήμο Σερρών κοινοποιήθηκε στον Πανσερραϊκό απόφαση ότι ανακαλείται η παραχώρηση του γηπέδου, λόγω των απαραίτητων έργων που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί, και το πιθανότερο σενάριο είναι να αλλάξουν οι έδρες, με τον αγώνα να λαμβάνει χώρα στην Τούμπα.


Τελευταία νέα

Ο Κωνσταντέλιας… το βιολί του

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στην Τόυμπα, για την 13η αγωνιστική της Super League και βρίσκεται δύο...

Στην ίδια κατηγορία