Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανικός για τα… μάτια του Βλάχοβιτς

Δημοφιλή

Το όνομα του Ντούσαν Βλάχοβιτς αναμένεται να απασχολήσει αρκετά το καλοκαίρι, αφού θα δοθεί μεγάλη μάχη για την απόκτησή του. Ο Σέρβος επιθετικός δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Γιουβέντους και έχει καταθέσει αίτημα στους «μπιανκονέρι» για μεταγραφή, με την Μπάγερν, την Τσέλσι και την Γιουνάιτεντ να εξετάζουν ζεστά την περίπτωσή του.

Οι τρεις ομάδες, ωστόσο για την ώρα τηρούν στάση αναμονής, αφού οι ιθύνοντες της Γιουβέντους δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική απόφασή τους για τον Βλάχοβιτς. O 23χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 με την Γιουβέντους και δεδομένης της επένδυσης που έκαναν οι «μπιανκονέρι», θα χρειαστεί να ικανοποιηθούν οικονομικά για την παραχώρησή του.

Η Γιουβέντους απέκτησε τον Βλάχοβιτς το 2021, καταβάλλοντας στην Φιορεντίνα 80 εκ. ευρώ και θα χρειαστεί ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια για να πουν το «ναι» οι Τορινέζοι σε ενδεχόμενη παραχώρησή του.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία