Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανάξιος κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ιστορία έγραψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που νίκησε τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ στον τελικό κυπέλλου.

Οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου ήταν διψασμένες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο και με θριαμβευτικό τρόπο έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στην ιστορία ενός τμήματος που πριν από λίγα χρόνια υπό τις διοικητικές οδηγίες του Κ. Αμοιρίδη ξεκίνησε την πορεία του από τα τοπικά της Θεσσαλονίκης για να φτάσει σε επιτυχίες όπως η σημερινή!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με Βεργίδου, Πολυνοπούλου, Τσιόγκα Μερτέκη, Ποτόκαρ, Κούμπουρα και λίμπερο τον Μαρτίνα Ξανθοπούλου.

Με την Κούμπουρα να οδηγεί επιθετικά τον ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυρες έβρισκαν λύσεις στο καλό μπλοκ της Θήρας (5-8, 7-8) και με τα λάθη των τυπικά γηπεδούχων πήραν προβάδισμα 7-11 στο πρώτο σετ, πριν οι νησιώτισσες μειώσουν ξανά στον πόντο. Ξανά «ξέφυγε» ο Δικέφαλος με Μερτέκη, Ποτόκαρ, Κούμπουρα (14-18 και 16-21). Χωρίς αντίδραση αυτή τη φορά οι Σαντορινιές, πιο ψύχραιμες και αποτελεσματικές οι παίκτριες του Τ. Φλώρου έφτασαν στο 20-25 και το 0-1.

Αμφίρροπο σε εξέλιξη το δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι για μεγάλο διάστημα (14-14). Σε εκείνο το σημείο, όπως και στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ… πάτησε γκάζι με Μερτέκη, Ποτόκαρ, Κούμπουρα και πήρε κεφάλι με 14-21. Αντίδραση με Ντάλκε από τη Θήρα που μείωσε σε 19-21, αλλά τον Δικέφαλο να «ξεκολλάει» με Κούμπουρα, Τσιόγκα (19-23) και με καθοριστικούς πόντους από την Σέρβα διαγώνιο και την Ποτόκαρ να φτάνει στο 20-25 και στο 0-2.

Με Μερτέκη, Πολυνοπούλου ο Δικέφαλος μπήκε μπροστά στο τρίτο σετ (6-9), αλλά ο ΑΟ Θήρας με τα σερβίς της Βλαχάκη πίεσε και ισοφάρισε (9-9). Ξανά στο ίδιο σημείο, όπως και στα δύο προηγούμενα σετ, με Κούμπουρα, Πολυνοπούλου, Ποτόκαρ, Μερτέκη ο ΠΑΟΚ πήρε νέο προβάδισμα (14-19). Με την πλάτη στον τοίχο οι Σαντορινιές με τα σερβίς της Φορντ έφεραν τα πάνω κάτω (20-19) με την Ποτόκαρ να σταματάει το σερί των τυπικά γηπεδούχων (20-20). Τα σερβίς της Πολυνοπούλου «διέλυσαν» την υποδοχή της Θήρας και ο Δικέφαλος προσπέρασε με 20-22, αλλά προσωρινά (22-22). Με την Κουμπούρα ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σετ μπολ, ματς μπολ (23-24). Με άουτ επίθεση της Θήρας μπήκε ο επίλογος στον θρίαμβο του Δικεφάλου που με 23-25 και 0-3 σετ έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου

Τα σετ: 20-25, 20-25, 23-25.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco για την 4η...

Στην ίδια κατηγορία