Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε μεταγραφή πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τη φανέλα του Παναιτωλικού θα φορά ο Αντρές Ρόα έως το 2025.

Μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής έκανε ο Παναιτωλικός, καθώς απέκτησε τον 31χρονο Κολομβιανό Αντρές Ρόα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Αγρινίου θα έρθει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (25/8, 20:30), για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αντρές Ρόα (Andrés Roa) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025. Γεννήθηκε στις 25.05.1993 στην Κολομβία και αγωνίστηκε σε Deportivo Cali, Uniautónoma, Union Magdalena, Huracán, Independiente, Argentinos Jrs., Al-Batin και τον τελευταίο χρόνο ξανά στην Huracán απ’ την οποία πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 20.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ




Τελευταία νέα

Μαμάης: «Η νίκη αυτή ήρθε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ!»

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Βαλάντης Μαμάης μίλησε μετά το μεγάλο διπλό του Δικεφάλου με 2-3 σετ επί του Παναθηναϊκού...

Στην ίδια κατηγορία