Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πάλμα: «Θα μπορούσαμε να νικάμε 3-0 στο ημίχρονο»

Δημοφιλή

Ο σκόρερ του γκολ του Άρη, Λουίς Πάλμα, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας του με 1-2 από τον ΠΑΟΚ. O 23χρονος εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα έπρεπε να είχε βάλει τρία γκολ, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη με το μέρος του. Φυσικά, ερωτηθείς για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό ανέφερε πως ο Άρης είναι αποφασισμένος να κερδίσει τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να φτάσει στο 3-0. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Απομένουν εννέα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε την αξία μας.

Δεν γυρίσαμε πίσω. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερο κατοχή και οπισθοχωρήσαμε λίγο. Είχαν και τύχη. Θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι και αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το θέμα είναι ότι χάσαμε και λυπόμαστε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους βαθμούς μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας μέσα στο παιχνίδι. Να μην χάνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Ό,τι λέμε στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία