Πάλκιν: «Ο Μπότο ήθελε ΠΑΟΚ!»

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Ο Ζοσέ Μπότο ετοιμάζεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τα καθήκοντά του ως ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, με τον γενικό διευθυντή της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν, να αποκαλύπτει την επιθυμία του Πορτογάλου να μετακινηθεί στον Δικέφαλο.

Όπως ανέφερε ο Πάλκιν, η επιθυμία του Μπότο να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να τον κρατήσει στην ομάδα της Ουκρανίας.

«Στον ΠΑΟΚ του προτάθηκε η θέση του αθλητικού διευθυντή. Είναι μια εξέλιξη για τον ίδιο. Θα επιβλέπει πλήρως τη μεταγραφική πολιτική και τις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας. Ήταν κάτι που ονειρευόταν. Το σκέφτηκε και το αποφάσισε. Είναι ένα βήμα μπροστά για εκείνον, όσον αφορά τις ευθύνες που θα έχει στην ομάδα.

Ήμουν κατά της μετακίνησης του, αλλά η επιθυμία του Μπότο ήταν μεγάλη, ενώ υπήρχε και η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό και ήταν αδύνατο για μένα να μπω εμπόδιο. Θέλω απλώς να του ευχηθώ κάθε επιτυχία.

Περάσαμε ωραία χρόνια. Αγωνίζονται στην ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με τη συμβολή του. Ο μοναδικός που έφυγε δανεικός στη Σιόν ήταν ο Σιπριάνο, τον οποίο πήραμε ελεύθερο. Και αυτός όμως είναι μια εξαιρετική μονάδα για την ελβετική ομάδα. Έγινε καλή δουλειά, αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν όρια στην τελειότητα και υπάρχουν πάντα όρια για εξέλιξη.

Ξεκινήσαμε τη διαδικασία για νέο αρχισκάουτερ. Σε δύο με τρεις εβδομάδες θα έχουμε εξελίξεις. Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι, αλλά δε θα μπούμε σε διαδικασία ονοματολογίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάλκιν

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο