Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παλιοί γνωστοί στο δρόμο του

Δημοφιλή

Και στη φετινή διαδρομή του στη Σούπερ Λιγκ 2 ο ΠΑΟΚ Β΄ θα βρει μπροστά του πολλούς παίκτες, που έχουν φορέσει παλαιότερα την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στα 35 του χρόνια, πλέον, ο Μάρκος Βελλίδης (φωτογραφία) συνεχίζει στον Ηρακλή, στον οποίο ανήκει κι ο Μανώλης Πατράλης, παίκτης παλαιότερα της «ασπρόμαυρης» ακαδημίας.

Στο ρόστερ του Πανσερραϊκού ανήκουν δύο παίκτες, που έχουν καταγράψει συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Γιάννη Μυστακίδη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που έχουν συμπαίκτες άλλους τέσσερις, που αναδείχθηκαν από την ακαδημία του Δικεφάλου. Αυτοί είναι οι Κώστας Δημητρίου, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Θωμάς Καραμπέρης και Φώτης Παντεκίδης.

Στον Απόλλωνα Πόντου βρίσκει η νέα σεζόν τον Χουσεΐν Μουμίν. Στις 2 Ιουνίου 2005 υπέγραφε πενταετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο, όμως παρέμεινε για δυόμισι χρόνια αγωνιζόμενος αργότερα σε επίπεδο Α΄ κατηγορίας μόνο στον Παναιτωλικό.

Μέχρι πέρσι παίκτης του ΠΑΟΚ Β΄, ο Βασίλης Φασίδης συνεχίζει στη Βέροια, στην οποία ανήκει κι ο Κώστας Δεμηρτζόγλου (αναδείχτηκε από τις υποδομές του ΠΑΟΚ).

O Στέφανος Αθανασιάδης αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν με την Αναγέννηση Καρδίτσας, o Kώστας Παναγιωτούδης είναι νέο πρόσωπο στο Μακεδονικό, ενώ οι Κριστιάν Κούστα και Πέτρος Καλουτσικίδης ενισχύουν την ομάδα της Λάρισας.

Ο Νίκος Μπουργάνης μετακινήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β΄ στη Νίκη Βόλου, όπου συνεχίζει για δεύτερη σεζόν ο Σταύρος Τσουκαλάς. Παίκτες της ομάδας της Μαγνησίας είναι και οι Σάββας Τοπαλίδης, Αντώνης Αναστασίου και Παναγιώτης Παναγιωτίδης (με θητεία στις υποδομές του Δικεφάλου), όπως κι ο Παύλος Λογαράς, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Στον Αλμωπό αγωνίζονται τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ. Μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Σλοβακία και ισάριθμα χρόνια θητείας στην ομάδα της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, ο Δημήτρης Ποπόβιτς επέστρεψε μετά από συνολικά έξι χρόνια στην Ελλάδα. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος μέτρησε μια επίσημη συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί ως αλλαγή στο εντός έδρας παιχνίδι της 9ης Φεβρουαρίου 2013 με τον ΟΦΗ (3-1). Στην ομάδα της Αριδαίας ανήκει ο Ραφαήλ Γιαλαμούδης, τον οποίο ο Πάμπλο Γκαρσία είχε μαζί του πριν έξι χρόνια στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ.

Στο ρόστερ του Ηρακλή Λάρισας βρίσκονται και δύο παίκτες, που προέρχονται από τις υποδομές του ΠΑΟΚ, οι Φώτης Κουτζαβασίλης και Στέργιος Δοδοντσάκης.

Τέλος, δανεικός από το Λεβαδειακό στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού θ’ αγωνιστεί ο Χρήστος Βουτσάς (στο παρελθόν είχε και την εμπειρία του εξωτερικού, όντας παίκτης της Βίλεμ).


Τελευταία νέα

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο κατήγγειλε προσβλητικά και σκληρά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του στα κοινωνικά δίχτυα μετά...

Στην ίδια κατηγορία