Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το μεγάλο φαβορί στον αγώνα για την «φάση των 16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που θα γίνει απόψε (29/6, 19:00) στην Ατλάντα εναντίον της Ίντερ Μαϊάμι, της οποίας ηγείται ο πρώην «αστέρας» της, Λιονέλ Μέσι.
Σε κάθε περίπτωση, μία… συνάντηση με τον Μέσι, ο οποίος είχε δύο απογοητευτικές σεζόν στο Παρίσι (2021-2023), δεν μπορεί να είναι απαρατήρητη. Συνεπώς, διακυβεύονται περισσότερα από μια θέση στα προημιτελικά, αφού μία ενδεχόμενη ήττα από την Ίντερ Μαϊάμι, θα ήταν μια μικρή… ταπείνωση, καθώς όπως έχει δηλώσει ο Λουϊς Ενρίκε η κατάκτηση του Μουντιάλ συλλόγων, είναι βασικός στόχος για την γαλλική ομάδα.
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Φλαμένγκο (23:00) στο Μαϊάμι αναζωπυρώνει την ιστορικά… άγρια, αντιπαλότητα μεταξύ ευρωπαϊκών ομάδων -που είναι και πιο ισχυρές σε οικονομικό επίπεδο- και ομάδων της Νότιας Αμερικής.
Ο αγώνας… υπόσχεται να είναι ακόμη πιο δελεαστικός, καθώς φέρνει αντιμέτωπους έναν διεκδικητή του τίτλου με ένα σοβαρό αουτσάιντερ: τους Βαυαρούς, με επικεφαλής τον σταρ τους Χάρι Κέιν, εναντίον των Βραζιλιάνων, με επικεφαλής τον ανανεωμένο Ζορζίνιο.




