Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάει στον κουβά η… “επένδυση”

Δημοφιλή

Ο Ολυμπιακός “επένδυσε” πολλά πράγματα στην εξόντωση του ΠΑΟΚ, μέσω της… φαρσοκωμωδίας που παίχτηκε στην Ε.Ε.Α., γνωστότερης πια, και ως Επιτροπής Αυγενάκη, αλλά φαίνεται ότι στον Πειραιά πόνταραν σε ένα στοίχημα, που πήγε στον κουβά!

Ο αρχικός… ενθουσιασμός στον Πειραιά, που πίστεψαν ότι βρήκαν τρόπο να κλονίσουν τον ΠΑΟΚ και να πάρουν στα χαρτιά το φετινό πρωτάθλημα, άρχισε να μετατρέπεται σε… προβληματισμό, καθώς συνειδητοποιούν ότι αυτό, που ξεκίνησαν, δεν έχει το αποτέλεσμα, που είχαν φανταστεί.

Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε πολύ καλά για να αντιμετωπίσει αυτή τη σκευωρία και να αποκαλύψει τον ρόλο όλων των πρωταγωνιστών της.

Από την πρώτη στιγμή, η ΠΑΕ οργανώθηκε πολύ καλά νομικά, εξασφάλισε συνεργασίες με πολύ μεγάλα δικηγορικά γραφεία, που δεν αναλαμβάνουν υποθέσεις, για τις οποίες δεν υπάρχει η ισχυρή πεποίθηση ότι θα έχουν ευτυχή κατάληξη και είχε απαντήσεις σε όλα.

Ο Δικέφαλος μίλησε “με αποδείξεις και ονόματα”, αναφέρθηκε σε πραγματικά περιστατικά, που δεν διαψεύδονται και μαρτυρούν σχέσεις, κατέδειξε τον ρόλο του Λευτέρη Αυγενάκη και μιας Επιτροπής (που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλεσε “συμμορία”) και των μελών της, που με εξαίρεση την Μαρούπα, επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής, ακόμη κι όταν ο ΠΑΟΚ κατέθεσε μηνυτήριες αναφορές στον Άρειο Πάγο για την πιθανή τέλεση αδικημάτων.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Εξ αρχής, αυτό που ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν αφενός να καταδειχτεί η αλήθεια και ο ρόλος αυτών που “μπλέχτηκαν” σ’ αυτή την ιστορία με τη δήθεν πολυιδιοκτησία και φυσικά, να λογοδοτήσουν και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου, όσοι επιχείρησαν να χτυπήσουν τον ΠΑΟΚ “κάτω από τη ζώνη” και τον ενέπλεξαν σ΄ αυτή την περιπέτεια, για να χάσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά και να κλονίσουν το οικοδόμημά του, όπως πιστεύουν στην Τούμπα, ή στην χειρότερη για τους ίδιους περίπτωση, να απωλέσει ο ΠΑΟΚ το ηθικό πλεονέκτημα, που ξεκάθαρα είχε και έχει.

Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο ΠΑΟΚ έχει περάσει πλέον στην αντεπίθεση, έχει συγκεντρώσει πάρα πολλά στοιχεία και έχει προγραμματίσει όλες τις νομικές του κινήσεις, ως την πλήρη δικαίωσή του.

Όπως επισημαίνεται, αρχής γενομένης από την Δευτέρα, που το πρωί είναι προγραμματισμένη η εξέταση της υπόθεσης της εισήγησης της Ε.Ε.Α. για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι σε μια υπόθεση, που είναι βέβαιο ότι θα έχει και μεγάλες ανατροπές, αλλά και εκπλήξεις.

Στην Τούμπα είναι σίγουροι ότι αυτή η σκευωρία θα καταπέσει σύντομα σαν χάρτινος πύργος, οι εμπνευστές της θα “πληρώσουν”…

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση, δια του κ. Γεραπετρίτη, συνεχίζει την προσπάθειά της να φέρει… ανατροπές στο status quo του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας επικεντρώσει την προσπάθειά της στην αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΠΟ και στην απομάκρυνση της διαιτησίας από την Ομοσπονδία.

Έστω κι αν κανείς, πλην του Ολυμπιακού, δεν πιστεύει ότι αυτά τα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου!

Η κυβέρνηση φιλοδοξεί να πάρει το πράσινο φως από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, να προχωρήσει σ΄ αυτές τις αλλαγές.

Σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ, υπάρχουν δύο σχέδια. Το πρώτο, είναι να ψηφίσουν όχι οι Ενώσεις, αλλά όλα τα μέλη των δ.σ. Των Ενώσεων, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν δεκαπλασιάζονται οι εκλέκτορες. Το δεύτερο, είναι να ψηφίσουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας, ανοίγοντας έτσι πολύ την εκλογική βάση.

Σε ότι αφορά τη διαιτησία, η κυβέρνηση θέλει να την απομακρύνει από την ΕΠΟ, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα γίνει αυτό, αυτό απαιτείται αλλαγή καταστατικού. Το βέβαιο, είναι πως με απόφαση της ΦΙΦΑ, και την επόμενη σεζόν θα υπάρχει ξένος αρχιδιαιτητής, που πιθανότατα θα είναι ο Ισπανός Μαρίν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία