Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάει για βασικός ο Αν. Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Μεγάλο αγώνα έχει σήμερα (24/11) η Εθνική Σερβίας, η οποία αντιμετωπίζει τη Βραζιλία στις 21:00 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Μουντιάλ. Στο «στρατόπεδο» των Σέρβων υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για τη βασική ενδεκάδα απέναντι στη «Σελεσάο» με σημαντικότερο αυτό του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος ενδεχομένως να μην βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σέρβος στράικερ έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλό του και πιθανόν να βρεθεί στον πάγκο των «λευκών αετών» και να προτιμηθεί ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, θα βρεθεί σίγουρα στη δεξιά πτέρυγα σε ρόλο μπακ-χαφ, με την επιλογή του να θεωρείται δεδομένη από τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

«Λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα, ο γρήγορος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, επιβάλλεται στη δεξιά πλευρά, ενώ το μεγαλύτερο αίνιγμα είναι το αριστερό άκρο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι σε σημερινά δημοσιεύματα.

Όσον αφορά την αριστερή πτέρυγα εκεί προτιμάται συνήθως ο Κόστιτς, ωστόσο κι αυτός είναι αβέβαιος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Σέρβων. Παρόλα αυτά, προπονήθηκε χθες (23/11) και ενδεχομένως να βρεθεί στην αρχική σύνθεση απέναντι στη Βραζιλία. Θέση στην αρχική ενδεκάδα θα έχουν και οι Τάντιτς και Μιλίνκοβιτς Σάβιτς. Στα χαφ θα βρεθούν οι Λούκιτς και Γκούντελι, ενώ η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Πάβλοβιτς, Βελίκοβιτς και Μιλένκοβιτς. Στην εστία θα βρεθεί ο Βάνια Μιλένκοβιτς Σάβιτς, που είναι η νούμερο ένα επιλογή κάτω από τα δοκάρια.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία