Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάει για το… κόλπο γκρόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημοφιλή

Και ξαφνικά προέκυψε ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζέιμι Βάρντι. Είναι γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» εξακολουθούν να ψάχνονται για την ενίσχυσής τους, ωστόσο το πρόβλημα είναι πως με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα δύσκολα πείθονται παίκτες να μετακομίσουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Κι ενώ άρχισε η Πρέμιερ Λιγκ και η Γιουνάιτεντ έχει δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια, αναζητούνται ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ στη συνέχεια για να μην έρθουν… χειρότερα! Ένας εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ο 35χρονος Άγγλος επιθετικός της Λέστερ, ο οποίος σύμφωνα με το Athletic ενδιαφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βάρντι έχει σημειώσει 133 γκολ στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύουν πως θα μπορούσε να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης. Το συμβόλαιο του Βάρντι με τη Λέστερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.


Τελευταία νέα

Πλήρης μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη...

Στην ίδια κατηγορία