Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάει για αναβολή το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Δημοφιλή

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε 13 κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων τα 10 αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας από το Αγρίνιο, έτσι η αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική είναι δεδομένη.

Όπως άλλωστε αναφέρει το πρωτόκολλο της Super League: «Αν στην ομάδα εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν τον αγώνα (αθροιστικά), τότε ο αγώνας αναβάλλεται. Ειδικά για το ποδόσφαιρο, λόγω του αυξημένου αριθμού αθλητών, ο αριθμός αυτός είναι 7».

Έτσι δεδομένου ότι η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σε δύο ημέρες, τότε η αναβολή είναι σίγουρη, αφού οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν πάνω από εφτά κρούσματα ποδοσφαιριστών της ομάδας τους και πλέον απομένει το τυπικό της επίσημης ανακοίνωσης από την Super League, για την αναβολή της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Η Λίγκα αναμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα και την Τρίτη θα ανακοινώσει την οριστική αναβολή της αναμέτρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία