Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ούτε συγγνώμη από τον ΑΝΤ1

Δημοφιλή

Σάλος προκλήθηκε από την χθεσινή (19/10) αισχρή και άκρως αντεθνική αναφορά στον ΠΑΟΚ σε ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας όπως ο ΑΝΤ1, που έφερε την δριμεία αντίδραση του Δικεφάλου, ο οποίος και απέστειλε άμεσα εξώδικο.

Αφού πέρασαν περίπου 20 ώρες, ο τηλεοπτικός σταθμός από την Αθήνα αποφάσισε να απαντήσει με ανακοίνωση του στο εξώδικο των «ασπρόμαυρων», με μια ντροπιαστική τοποθέτηση, μέσω της οποίας δεν ζητά καν… συγγνώμη για την κατάπτυστη αναφορά στον Δικέφαλο και την Βουλγαρία.

Αντιθέτως, μιλά για… λάθος και για «ατυχή δήλωση διαγωνιζόμενου»!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1 από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς , η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ΑΝΤ1. Είναι προφανώς ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στο αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα επαναληφθεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία