Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ούτε κουβέντα για τη Νέα Τούμπα ο Μητσοτάκης

Δημοφιλή

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έδωσε συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτή.

Ήταν κατά τη διάρκεια της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όταν ο Πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί πως το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα θα είχε εκδοθεί ως το τέλος του 2021. Ωστόσο, πλέον βρισκόμαστε στο 2022 και ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν το έχει στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, τότε ο Μητσοτάκης έλεγε: «Θέλω μέχρι τα τέλη του έτους να έχει προχωρήσει το Προεδρικό Διάταγμα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ».

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν βρέθηκε σήμερα 2/4 στη Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός πως μίλησε για επενδύσεις και συγκεκριμένα έργα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στη Νέα Τούμπα!

Απίστευτο και όμως αληθινό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις δεσμεύσεις που έδωσε από το βήμα της ΔΕΘ, αλλά δεν είπε ούτε μισή λέξη για το τεράστιο project-έργο της ανέγερσης του σταδίου του ΠΑΟΚ!

Τι και αν η μία από τις δύο ενότητες αφορούσαν τα σημαντικά έργα στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλησε να αναφερθεί στη Νέα Τούμπα και όπως φάνηκε το θέμα δεν υπήρξε καν στην ατζέντα του.

6.5 μήνες μετά την δέσμευση του Πρωθυπουργού το Προεδρικό Διάταγμα παραμένει άφαντο και ο ίδιος κάνει τον… Σουηδό μη θέλοντας να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα την ώρα που έδωσε συνέντευξη τύπου αναφορικά και με τα project που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, όπως ο Fly Over και η ανάπλαση της ΔΕΘ.

Είναι απολύτως λογικό η «ασπρόμαυρη» πλευρά πλέον να θεωρεί πως εμπαίζεται από τον Πρωθυπουργό, μετά από αυτή του την κίνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία