Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οταν παίζουν αυτοί, δεν φοβάμαι τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά τα πλέι οφς, παίρνοντας τρεις βαθμούς σε μία εχθρική και γεμάτη συμπλέγματα έδρα και βλέποντας τις δυο από τις τρεις ομάδες που είναι από πάνω του να αφήνουν δυο βαθμούς στα σκουπίδια.

Το ότι πήρε τη νίκη με ανατροπή, λέει πολλά. Λέει κυρίως πως αυτή η ομάδα έχει ισχυρό μυαλό. Πως πνευματικά, είναι σε ένα επίπεδο που μπορεί ξεκάθαρα να ανταπεξέλθει σε αυτή τη ψυχοφθόρα και γεμάτη ένταση διαδικασία. Και αυτό το πιστώνεται ξεκάθαρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το τιμ του.

Η νίκη αυτή ήταν σημαντική όχι μόνο για τη μάχη της πρωτιάς αλλά και της τριάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αυτά τα πλέι οφς, παίζεται και ένα μεγάλο κομμάτι της επόμενης σεζόν. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ταλαιπωρηθεί το καλοκαίρι που έρχεται και επιβάλλεται να παίξει στην Ευρώπη.

Και τώρα έρχεται η ΑΕΚ. Ένας οργανισμός που συντονισμένα επιτίθεται στον Ραζβαν Λουτσέσκου έτσι ώστε να τον αποδυναμώσει στα μάτια της κοινής γνώμης. Επιτίθεται σε αυτόν που της έχει κάνει τις μεγαλύτερες κηδείες και βέβαια σε αυτόν που παρακαλούσαν να υπογράψει σε αυτούς αλλά έστριψε την τελευταία στιγμή προς Τούμπα.

Προφανώς και αυτή την εβδομάδα ο Λουτσέσκου θα προετοιμάσει την ομάδα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ελπίζοντας να έχει τους πάντες διαθέσιμους. Κακά τα ψέματα, η απουσία του Ίνγκασον στο Βικελίδης φάνηκε, έστω και αν ο Κάργας έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία του Κιλκισιώτη, αλλά με την επίδραση του Ισλανδού στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι ο φυσικός της αρχηγός από τη στιγμή που έκαναν πίσω βήματα οι Βιεϊρίνια, Καντουρί και Μπίσεσβαρ.

Προσωπικά, δεν φοβάμαι καθόλου την ομάδα όταν σε αυτή αγωνίζονται τέσσερις παίκτες. Ο Κοτάρσκι, ο Ίνγκασον, ο Αουγκούστο και ο Κωνσταντέλιας. Όταν αυτοί αγωνίζονται, ο ΠΑΟΚ είναι ανίκητος εντός συνόρων.

Παρατηρώντας τα νούμερα, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος στατιστικά σε όλους τους τομείς από τους υπόλοιπους τρεις διεκδικητές. Είναι πιο αποτελεσματικός στο μπιλντ απ, είναι πιο αποτελεσματικός στο πρέσινγκ ψηλά, είναι πιο αποτελεσματικός στις στημένες μπάλες, έχει μεγαλύτερο αριθμό xgoals επιθετικά και μικρότερο αμυντικά, έχει την πιο ισορροπημένη εικόνα από οποιονδήποτε άλλο.

Αν διατηρήσει αυτή την εικόνα και δεν επηρεαστεί από τα καραγκιοζλίκια των ανταγωνιστών, θα έχει τύχη για την κορυφή.

Βήμα  – βήμα και θα δούμε τι και πως….


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Μίνι στάση εργασίας στα λεωφορεία την Παρασκευή!

Προειδοποιητική στάση εργασίας προκηρύσσει για αύριο, Παρασκευή, το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε...

Στην ίδια κατηγορία