Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οσο έχει δίπλα του το λιμάνι…

Δημοφιλή

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τον Λευτέρη Αυγενάκη Υφυπουργό Αθλητισμού. Αυτή είναι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος ξεκάθαρα ενέδωσε στις πιέσεις του βασικού χρηματοδότη της παράταξής του.

Δεν είναι μία απόφαση τωρινή. Εδώ και περίπου έναν μήνα πανηγυρίζει σε πηγαδάκια των Αθηνών πως η απόφαση του πρωθυπουργού είναι να παραμείνει στη θέση του. Και προφανώς αντιλαμβανόταν πως όσο έχει δίπλα του το λιμάνι, τόσο δεν θα τον πειράξει κανένας.

Εδώ λοιπόν πρέπει να ξεκινήσει μία σεζόν γνωρίζοντας πως θεσμικά, το κράτος επέλεξε να στηρίξει έναν, που η μισή Ελλάδα, καλώς ή κακώς, αποκαλεί “υπάλληλο του Ολυμπιακού”. Και τι κάνουν οι άλλοι τρεις μεγάλοι; Κοιτάνε. Προφανώς και έχει στηθεί ένα αλισβερίσι, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είναι υπεράνω ντιλαρίσματος. Δεν υπάρχει το τι χάνω, τι κερδίζω. Υπάρχει μία κόκκινη γραμμή που ο Αυγενάκης την έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό. Και οι τρεις μεγάλοι, θα έπρεπε να έχουν πιέσει για την απομάκρυνσή του.

Οι τρεις έχασαν και στις εντυπώσεις. Ο Μαρινάκης έκανε επίδειξη ισχύος. Ειδικά ο Αλαφούζος που είναι φουλ κυβερνητικός και σημαντικός πυλώνας για την δημιουργία συνθηκών ανάκτησης της εξουσίας από την πλευρά τους, θα πρέπει να αισθάνεται πολύ ηλίθιος.

Ο Μελισσανίδης προφανώς και παίζει άμυνα όντας ανοιχτός σε αρκετά θέματα και ο Ιβάν γνωρίζει πως έχει να κάνει με μία εχθρική κυβέρνηση που θέλει αν όχι το κακό του, σίγουρα όχι το καλό του.

Αν μεταφέρουμε το θέμα στα ενδοοικογενειακά μας, δεν πέρασε αρκετός καιρός που ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε μία ευχαριστήρια ανακοίνωση για στέλεχος της σημερινής κυβέρνησης.

Αναζητώντας τον λόγο που συνέβη αυτό, κάποιος μου πέταξε πως τους έχουμε ανάγκη για το γήπεδο. Και πραγματικά αναρωτιέμαι αν είμαστε τόσο βλάκες ή τους παριστάνουμε.

Δηλαδή για ένα κορυφαίο πρότζεκτ που θα ρίξει εκατομμύρια ευρώ στην αγορά, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, θα αναβαθμίσει μία περιοχή, θα δώσει μία μεγαλύτερη δυναμική στο μεγάλο κλαμπ της γεωγραφικής μας θέσης και όλα αυτά σε μία κοινωνία που παραπαίει και χρειάζεται ανάσες, δεν θα ήταν αυτονόητη μία στήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα;

Και αν το πάρουμε ανάποδα, αν η Πολιτεία δεν μου έδινε λύση για αυτή την κομβική επένδυση, δεν θα έπρεπε να το ξέρω εγώ, εσείς, οι πάντες;

Γενικά θα πρέπει να συμβιβαστούμε στην ιδέα πως το κράτος, οι θεσμοί, αυτή τη στιγμή μας εμπαίζουν. Βαδίζουν χέρι – χέρι με έναν επιχειρηματία αμφιβόλου ηθικής, που τα θέλει όλα δικά του και δεν τον ενδιαφέρει ο ορθολογικός ανταγωνισμός.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ NOVA

Υποτίθεται – και έτσι είναι – πως η NOVA άλλαξε χέρια, όμως στελέχη τα οποία δημιούργησαν τη ρήξη με πολλές ομάδες, παραμένουν ενεργά με πολλές αρμοδιότητες.

Οι Σέρβοι που ανέλαβαν το μαγαζί δεν έχουν παρέμβει στο τηλεοπτικό πρότζεκτ ακόμη και αυτό σημαίνει πως το συνδρομητικό θα συνεχίζει να παίζει παιχνίδια εφόσον διαθέτει μπάτζετ.

Ουσιαστικά, έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής πως συγκεκριμένο στέλεχος προσπάθησε να παρέμβει μέσω υποσχέσεων σε ομάδα χωρίς τηλεοπτική στέγη, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα.

Άρα δεν είναι απίθανο, να συνεχιστεί αυτό το παραμυθάκι, με στόχο να περάσουν περισσότερες ομάδες στην… αγκαλιά της αγαπημένης του ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί το θέμα, έχει πάρει πρωτοβουλίες για να βρεθεί τηλεοπτική στέγη σε όλες τις ομάδες που έχουν θέμα, έτσι ώστε να υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα και βέβαια μικρότερη επιρροή στις επτά ομάδες που είναι γυμνές.

ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ

Εμφανίστηκε ένας πολιτικός στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και προσπάθησε να κάνει τη δουλειά του. Να δουλέψει δηλαδή πάνω σε πολύ σημαντικές υποθέσεις της ελληνικής δικαιοσύνης και να μη κάνει θελήματα.

Ξαφνικά, τα ΜΜΕ της συμμορίας άρχισαν να τον ξεσκίζουν, η κυβέρνηση δεν του παρείχε καμία κάλυψη και σου λέει ο άνθρωπος πως δουλειά δεν γίνεται, ας παραιτηθώ.

Ο Δημήτρης Κράνης παραιτήθηκε για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, ο επόμενος πήρε το μήνυμα για το τι πρέπει να κάνει και η ζωή συνεχίζεται.

THE NEXT PAOK TV

Στη νέα σεζόν αναμένεται πολύ βελτιωμένη η κάλυψη του PAOK TV, όμως το κοινό δεν θα είναι συνδεδεμένο μόνο την ώρα του αγώνα αλλά αναμένεται να έχει και άλλες παροχές.

Το τι θα συμβεί ακριβώς θα ανακοινωθεί άμεσα, όμως είναι σαφές πως όσο δεν υπάρχει η δυνατότητα του κοινού να πάει στο γήπεδο, τόσο θα γίνεται προσπάθεια να μείνει συνδεδεμένο με την ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπαίνει στις μάχες των ημιτελικών

Η σειρά των ημιτελικών αγώνων πρωταθλήματος χάντμπολ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ επρόκειτο ν’ αρχίσει το προηγούμενο Σάββατο,...

Στην ίδια κατηγορία