Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οσμή σκανδάλου στην Premier League

Δημοφιλή

Το μεγάλο αθλητικό πρακτορείο ειδήσεων της Βρετανίας, Daily Mail έκανε μια φοβερή αποκάλυψη, αφού όπως αναφέρει η κίτρινη κάρτα του μέσου της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τσάκα κόντρα στην Λιντς, σε αγώνα της Premier League διερευνάται από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Αγγλίας μετά από ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στην έδρα της Λίντς έξι μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου του 2021 και ο Γκρανίτ Τζάκα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό για καθυστέρηση.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας διεξήγαγε έρευνα έξι μηνών και παρέπεμψε το θέμα στην κορυφαία υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος της Αγγλία σε μια εξέλιξη που δείχνει σοβαρές ανησυχίες για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν υπάρχει κάποια κατηγορία για τον Τσάκα ή οποιοδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή των «κανονιέρηδων», αφού αυτό που ερευνάται είναι ένα ασυνήθιστα μεγάλο στοίχημα περίπου 52.000 λιρών που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αφορούσε το να δεχθεί κάρτα ο Τσάκα στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης.

Ο Ελβετός παίκτης δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Αντρέ Μάρινερ για καθυστέρηση στο 86ο λεπτό, καθώς άργησε να εκτελέσει ένα φάουλ. Το ύποπτο στοίχημα τοποθετήθηκε σε ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων και αναφέρθηκε λίγο αργότερα ότι το στοίχημα κέρδισε μια πληρωμή περίπου 250.000 λιρών!

Κορυφαία πρακτορεία στοιχημάτων προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στην FA (σ.σ. ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας) λόγω του μεγάλου ποσού που κατατέθηκε και αρκετοί μπουκ, είπαν ότι το ποσό ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που συνήθως στοιχηματίζεται στις αγορές για τις κίτρινες κάρτες.

Η FA δεν έχει ξεκινήσει καμία έρευνα για τη εμπλοκή του Τσάκα, αλλά έχει μεταβιβάσει όλες τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει στην Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος, η οποία θα διεξαγάγει πλέον την δική της ανεξάρτητη έρευνα για το συμβάν που έχει θορυβήσει τους πάντες στην Αγγλία.


Τελευταία νέα

Όταν οι ΠΑΟΚτσήδες έβαλαν… φωτιά στη Θεσσαλονίκη (videos)

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 98 χρόνια ζωής του, με την 20η Απριλίου να είναι η πιο ξεχωριστή ημέρα του...

Στην ίδια κατηγορία