Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ορθιος στο Βελοντρόμ, μπορεί στην Τούμπα!

Δημοφιλή

Στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της γαλλικής ομάδας με 2-1.

Με γκολ-οφσάιντ προηγήθηκε η Μαρσέιγ στο 13΄ με τον Γκέρσον να είναι οριακά μπροστά, με τον Μαρζίνιακ και τον βοηθό να μην βλέπουν την φάση.

Και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη στο γκολ του Παγιέ.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Λουτέσκου έριξε στη μάχη τον Ελ Καντουρί. Και στο 48΄ ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αξιοποίησε την ασίστ του Ζίβκοβιτς, μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Στο 58΄ ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Ακπομ δεν κατάφερε να βρει το στόχο. Στο 67΄ η Μαρσέιγ απείλησε, χωρίς ο Παγιέ να βρει τελικά στόχο, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης αποσόβησε τους κινδύνους για την εστία του. Στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκέρσον.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Κολάσινατς (63΄ Καμαρά), Τσαλέτα Τσαρ, Σαλιμπά, Λιρόλα (63΄ Ρονζιέ), Γκέγιε, Γκεντουζί, Γκέρσον, Παγιέ, Ουντέρ, Μπακαμπού (46΄ Ντιένγκ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης, Τσιγγάρας (46΄ Καντουρί), Κούρτιτς, Ντούγκλας, Μπίσεσβαρ (75΄ Μίτριτσα), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (75΄ Τσόλακ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το άγχος της ΕΠΟ για την UEFA και τον τελικό

Ο τελικός που έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου θ’ αλλάξει ημερομηνία έπειτα από την απόφαση της Super League...

Στην ίδια κατηγορία