Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ορίζεται η ημερομηνία του φιλικού

Δημοφιλή

Στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση (25/3) την Φαρούλ Κονστάντζα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από Μέσο της Ρουμανίας, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι επιβεβαιωμένο, αφού κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας (22/3) θα υπάρξει οριστική απόφαση για την σέντρα της αναμέτρησης.

Η αρχική σκέψη για το φιλικό με την ρουμανική ομάδα ήταν να πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες, ενώ πλέον μοιάζει πολύ πιθανό η ώρα της έναρξης να προγραμματιστεί για τις 18:00.

Εξ αρχής το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γκεόργκε Χάτζι, θα διεξαγόταν το απόγευμα, ωστόσο πλέον είναι αρκετά πιθανό η ώρα της έναρξης να οριστικοποιηθεί για τις 18:00.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η Φαρούλ Κονστάντζα δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ σε 31 παίκτες της.

 

 


Τελευταία νέα

Φίτεσε: Εξοντωτική ποινή και υποβιβασμός!

Τίτλους... τέλους στην προσπάθεια της Φίτεσε να γλιτώσει έναν ατιμωτικό υποβιβασμό, τον πρώτο της μετά από 35 χρόνια σερί...

Στην ίδια κατηγορία