Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Οριστικό: Σταματάει η Super League 2!

Δημοφιλή

Λουκέτο και επίσημα, επ αόριστο, μπαίνει στη SL2, μετά από το Δ.Σ. και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων. Έτσι η δράση σταματά άμεσα και ο ΠΑΟΚ Β δεν θα κατέβει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Β, στην αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (3/2).

Πρόταση την οποία κατέβασε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος, και ψηφίστηκε από την πλειονότητα των συλλόγων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Οι οποίοι έχουν φροντίσει με τις ανακοινώσεις τους να βγάλουν στη «σέντρα» τον πολιτικό προϊστάμενο του Αθλητισμού στη χώρα Λευτέρη Αυγενάκη.

Αιτία η θέληση του να δώσει 1.700.000 σε 24 ομάδες ήτοι από 70.000 ευρώ σε κάθε σύλλογο, καθώς εκτός από τις τέσσερις β’ ομάδες που δεν χρηματοδοτούνται από αυτή την επιχορήγηση εκτός έχουν μείνει Απόλλων Λάρισας και Ηρόδοτος οι οποίοι δεν έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Έτσι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δε θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστικη, σε κανέναν από τους δυο ομίλους της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τελευταία νέα

Σύλληψη πρώην παίκτη της Σούπερ Λιγκ με κοκαΐνη

Χθες βράδυ στην περιοχή των Τρικάλων συνελήφθησαν δυο άτομα με σημαντική ποσότητα κοκαΐνης. Ο ένας από τους δύο είναι...

Στην ίδια κατηγορία