Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ορίστηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Γκρόνιγκεν

Δημοφιλή

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για την Τρίτη 21 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ακριβώς ένα μήνα πριν το πρώτο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (Πέμπτη 21 Ιουλίου) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου και θα αντιμετωπίσει την Λέφσκι Σόφιας στην Βουλγαρία.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει με προορισμό το Άπελντοορν, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επί ολλανδικού εδάφους οι «ασπρόμαυροι» θα παραμείνουν ακριβώς δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσουν συνολικά τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Η εφημερίδα FORZA είχε αποκαλύψει τους τρεις από τους τέσσερις αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τις ολλανδικές Γκρόνιγκεν και Αλκμάαρ, καθώς και για τη βελγική Σταντάρ Λιέγης.

Η φιλική αναμέτρηση με την Γκρόνιγκεν θα διεξαχθεί στο Άπελντοορν, όπου θα κάνει την προετοιμασία της η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τη σέντρα να ορίζεται για τις 15:30 το μεσημέρι, ώρα Ολλανδίας.

Όπως αναφέρει η ολλανδική ομάδα, το εισιτήριο των ενηλίκων κοστίζει δέκα ευρώ, αυτό για τα παιδιά μέχρι δώδεκα ετών πέντε ευρώ, ενώ δωρεάν μπορούν να μπουν στο γήπεδο τα παιδιά μέχρι τεσσάρων.


Τελευταία νέα

Βανάκεν: «Δεν δώσαμε στον ΠΑΟΚ την αίσθηση να το πιστέψει»

Ο αρχηγός της Κλαμπ Μπριζ, Χαν Βανάκεν μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν έδωσαν δικαίωμα...

Στην ίδια κατηγορία