Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ωραίο… deal για να κάνεις τσάμπα γήπεδο!

Δημοφιλή

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα είναι όλοι ίσοι, έστω κι αν καμιά φορά κάποιοι είναι λίγο πιο… ίσοι από τους άλλους!

Το ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φτιάξει νέο γήπεδο με ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ είναι γνωστό, όπως γνωστά είναι και τα εμπόδια, που έχει συναντήσει μέχρι τώρα. Η συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και δυο χρόνια, αλλά ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος.

Για τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα μάλλον είναι λίγο πιο εύκολα.

Τις προηγούμενες ημέρες υπεγράφη στην Αθήνα “μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας” από το Υπουργείο Ανάπτυξης, τον Δήμο Αθηναίων, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ΑΕΠ Ελαιώνα, στην οποία συμμετέχουν τράπεζες, για την διπλή ανάπλαση της περιοχής του Βοτανικού.

Ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει το οικόπεδο στη Λεωφόρο και στο Βοτανικό θα του φτιάξουν γήπεδο ποδοσφαίρου 40.000 θέσεων, κλειστό μπάσκετ, αθλητικές εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Ο Δήμος Αθηναίων, που προσφέρει το οικόπεδο στον Βοτανικό, θα αναλάβει την ευθύνη για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου (κόστους 72 εκατομμυρίων ευρώ), το οποίο θα χρηματοδοθεί με πόρους, που θα εξευρεθούν από το Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ η χρήση του γηπέδου θα παραχωρηθεί για 99 χρόνια στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τα έσοδα από τους εμπορικούς χώρους θα πηγαίνουν στο… δημόσιο και στον Δήμο.

Αυτά είναι… deal!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Οι μετοχές του Χρήστου Τζόλη έχουν ανέβει κατακόρυφα το τελευταίο εξάμηνο και στα πόδια του έχει στηθεί ένας τρελός πόλεμος ατζέντηδων, που θέλουν να πάρουν τα δικαιώματά του.

Ο 18χρονος επιθετικός δεν έχει ατζέντη, πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν έχει ρήτρα, αλλά παρόλα αυτά, πολλοί μάνατζερ από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσπαθούν να τον πλευρίσουν, καθώς αντιλαμβάνονται πως αν συνεχίσει έτσι, μπορεί “να σπάσει τα ταμεία” και να χτυπήσει μεγάλη μεταγραφή.

Το θέμα, όπως καταλαβαίνει κανείς είναι σοβαρό, καθώς ο κίνδυνος να χάσει την συγκέντρωσή του ένας 18χρονος, που εδώ και λίγους μήνες είναι στο επίκεντρο, είναι πάντα υπαρκτός…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Προς το παρόν, ο Ουαγκέ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, η εικόνα του στα παιχνίδια που έπαιξε δεν ήταν καλή, ενώ είναι φανερό ότι ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί και τακτικά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, στην Τούμπα δεν έχουν πάψει να τον πιστεύουν, είναι δεδομένο ότι ο Γκαρσία θα του δώσει ευκαιρίες και για την ώρα σκέψη διακοπής του δανεισμού, δεν υπάρχει.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Δεν είναι σε καλό φεγγάρι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που συνειδητοποίησε ότι φέτος δεν έχει πολλές ελπίδες να παίξει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει κι ο ίδιος είναι πιθανό να ζητήσει τον Ιανουάριο να βρεθεί ομάδα να πάει δανεικός για να πάει να παίξει ένα εξάμηνο. Το συμβόλαιο που έχει στην Τούμπα, δύσκολο να το βρει…

*Ποιος μάνατζερ πρότεινε στους γονείς ενός ποδοσφαιριστή να τους δίνει μισθό 5.000 ευρώ το μήνα προκειμένου να πείσουν τον γιο τους να συνεργαστεί μαζί του;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΕΟΠΕ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Final-4

Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία αποσαφηνίζει από οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας...

Στην ίδια κατηγορία