Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ώρα πρόκρισης!

Δημοφιλή

Η τετράδα χωράει μόνο ένα Δικέφαλο. Και στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των πλέι οφ και να δώσουν συνέχεια στη σεζόν.

Σήμερα στις 17.00, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας, η ομάδα του Αρη Λυκογιάννη καλείται να διπλασιάσει τις νίκες της επί της ΑΕΚ, έστω κι αν ο αντίπαλός της «κουβαλά» τον τίτλο του φαβορί.

«Αυτό είναι τα πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό και όλοι μας έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο Ελστον Τέρνερ, προσθέτοντας: «Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση. Να μην είμαστε νευρικοί, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να παίξουμε το παιχνίδι μας, έχοντας ταυτόχρονα απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων μας στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται οι Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι Μπο Μπιτς, Σαγκάμπα Κονατέ, Ζερμέν Λοβ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Τζος Κάρτερ και Ελστον Τέρνερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο κατήγγειλε προσβλητικά και σκληρά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του στα κοινωνικά δίχτυα μετά...

Στην ίδια κατηγορία