Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ώρα πρόκρισης για Αντρίγια!

Δημοφιλή

Κομβικός είναι ο σημερινός (2/12, 21:00) αγώνας της Εθνικής Σερβίας απέναντι στην Ελβετία, καθώς θα καθορίσει την ομάδα, που θα προκριθεί στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν έχει καταφέρει ακόμη να αποσπάσει νίκη στη φάση των ομίλων, έχοντας γνωρίσει την ήττα από τη Βραζιλία, ενώ τη 2η αγωνιστική κατόρθωσε να μην κερδίσει το Καμερούν, τη στιγμή που προηγούνταν με 3-1.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για τους Σέρβους, οι οποίοι ψάχνουν απόψε μόνο νίκη κόντρα στους Ελβετούς για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στους «16» του Μουντιάλ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ζίβκοβιτς έχει το μειονέκτημα στη διαφορά των γκολ, καθώς είναι στο -2, ενώ από την άλλη μεριά το Καμερούν είναι στο -1.

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση με το εθνόσημο, έχοντας καταγράψει δύο ασίστ στο παιχνίδι με το Καμερούν. Η Σερβία μπορεί να μην κέρδισε και να έμεινε στο 3-3, ωστόσο ο Αντρίγια ξεχώρισε για την εμφάνισή του και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής. Στην τελευταία αναμέτρηση αγωνίστηκε για 78 λεπτά με την Εθνική Σερβίας, έχοντας κομβικό ρόλο σε ένα ακόμη παιχνίδι. Απόψε αναμένεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού και να ενισχύσει τη δεξιά πτέρυγα της Σερβίας σε ρόλο μπακ-χαφ.


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία