Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ωρα Ευρώπης για τους νέους

Δημοφιλή

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ολοκληρώνει την προετοιμασίας της για τον αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Ζίλινα για το Γιουθ Λιγκ.

To παιχνίδι κόντρα στη σλοβακική ομάδα θ’ αρχίσει στις 19.00 και θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο. Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας δεν θα μπορούσε να γίνει στο γήπεδο της Τούμπας, αφού μια ημέρα μετά εκεί θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι νέοι του Δικεφάλου επιστρέφουν ξανά στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις μετά από ένα ολόκληρο χρόνο, μια και πέρσι η διοργάνωση του Γιουθ Λιγκ είχε ματαιωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Στον αγώνα της Τετάρτης θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, ακόμη και με ένα καλό σκορ ενόψει του αγώνα ρεβάνς, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Κ-19 θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης –θα είναι και πάλι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι- το νικητή του ζευγαριού μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Καϊράτ Αλμάτι (ομάδα από το Καζακστάν).

Στις εξέδρες του Καυτανζογλείου θα μπορούν να παραβρεθούν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που θα προμηθεύονται τα δωρεάν εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας. Φυσικά, πρόκειται να τηρηθούν όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, που ισχύουν και για τα παιχνίδια, που δίνει η πρώτη ομάδα, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς υποχρεώσεις της.

Ενόψει του αγώνα με τη Ζίλινα, ο Στέλιος Μαλεζάς (ετοιμάζεται κι αυτός για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον πάγκο της Κ-19) δεν υπολογίζει τον Θόδωρο Μελενικιώτη, που είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ (αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από την ομάδα νέων της Ξάνθης).

Η Κ-19 προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη της επί του Παναιτωλικού με 2-0. Αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχία μακριά από τη Θεσσαλονίκη, αφού είχε προηγηθεί και η νίκη στην Τρίπολη με 1-0. Στο μοναδικό, πάντως, εντός έδρας παιχνίδι της έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σολοποτιάς: «Δείξαμε δύναμη, πάθος και αυτοθυσία»

Την ομάδα του αποθέωσε ο Μανώλης Σολοποτιάς σε δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Β’ επί της ΑΕΛ Β’...

Στην ίδια κατηγορία