Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για το Game 1 του Round 2 του EHF European Women’s Cup, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την WHC Metalurg.

Ο «Νταμπλούχος» Ελλάδος, μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ξεκινά τις υποχρεώσεις του και στην Ευρώπη, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Απέναντι του, η WHC Metalurg από τα Σκόπια, η οποία την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια, τα οποία έχουν κερδίσει τα δύο.

Το τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνει ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την προσπάθεια του, ωθώντας τες στο πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το Game 1 κόντρα στην WHC Metalurg, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο είναι μία μεγάλη μέρα για την ομάδα. Ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι το οποίο με τόση ανυπομονησία περιμέναμε και προετοιμαζόμασταν όλο αυτό το διάστημα. Αυτά τα παιχνίδια είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας και φυσικά οι προσδοκίες της ομάδας, όπως κάθε χρόνο, είναι υψηλές και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Οι βάσεις για να γίνει αυτό πρέπει να μπουν από το αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα κατά βάση νεανική και με πολύ ενθουσιασμό στο παιχνίδι της. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για αυτή την σειρά αγώνων και θα είμαστε πλήρεις, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει ιδιαίτερη προσοχή, συγκέντρωση, και πειθαρχία, σε όλη την διάρκεια. Η αμυντική μας επίδοση πιστεύω θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Όλοι μας αύριο θα δώσουμε το 1000% του εαυτού μας και θα παλέψουμε για κάθε φάση ξεχωριστά, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, το οποίο είναι και το ζητούμενο!».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία