Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ώρα… διπλού για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League και την αναμέτρηση με την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, με την προπόνηση που διεξήχθη στο Victoria Stadium.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η εκτός έδρας τελευταία προπόνηση πριν από ευρωπαϊκό αγώνα συνήθως έχει χαρακτήρα της αποφόρτισης. Κάποια τελευταία κομμάτια τακτικής, δουλειά στα στημένα και γενικά λεπτομέρειες ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης. Η τελευταία προπόνηση στο Γιβραλτάρ, όμως, ήταν διαφορετική.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί, λοιπόν, να προσαρμοστεί και να αγωνιστεί, όπως σπάνια συμβαίνει, σε συνθετικό χλοοτάπητα, οπότε η προπόνηση της Τετάρτης (15.09) ήταν η μοναδική ευκαιρία για τους παίκτες να προετοιμαστούν για τις συνθήκες που θα συναντήσουν στον αγώνα με τη Λίνκολν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κομμάτια τακτικής και στατικές φάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Confercene League κόντρα στην πρωτάρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις Λίνκολν και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο την προσπάθεια του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων από την ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες (18/4) από την ΕΜΥ αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Σύμφωνα...

Στην ίδια κατηγορία