Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ώρα απόφασης για την προετοιμασία – Φαβορί παραμένει η Αυστρία

Δημοφιλή

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε άδοξα για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρίσκονται σε άδεια, μετά το φινάλε των υποχρεώσεών τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για τον ΠΑΟΚ, αφού θα ξεκινήσει νωρίς τα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Conference League. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία μέσα στον Ιούνιο, με τον χρόνο να τους πιέζει ασφυχτικά.

Πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται και τυπικά τις επόμενες ημέρες κι έτσι οι άνθρωποι του Δικεφάλου οφείλουν να επιταχύνουν τις διαδικασίες, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει των κρίσιμων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, που ξεκινούν στις 27 Ιουλίου.

Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις πιθανότατα την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου, δηλαδή γύρω στις 20 Ιουνίου, με το πρώτο στάδιο να πραγματοποιείται όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά, μετά η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ακόμη αποτελεί ερωτηματικό το μέρος που θα διεξαχθεί η προετοιμασία στο εξωτερικό, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα, με την Αυστρία να είναι το φαβορί.


Τελευταία νέα

Τραγική σεζόν για τις αγγλικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης

Σε μία εβδομάδα η Αγγλία είδε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να αποκλείονται από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA,...

Στην ίδια κατηγορία