Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όπως στρώνεις (δυστυχώς) κοιμάσαι!

Δημοφιλή

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Στο παιχνίδι της Σόφιας, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε δύο ευκαιρίες για γκολ. Το σουτ του Στέφαν Σβαμπ που εξουδετέρωσε ο Μιχαϊλοφ και την κεφαλιά του Γιάννη Κάργα που κατέληξε άουτ. Στην Τούμπα, ο Δικέφαλος δημιούργησε μία (!) ευκαιρία, την προβολή του Κάλεντ Ναρεϊ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και πέτυχε ένα γκολ με τον Τιάγκο Ντάντας!

Σε 190 και πλέον αγωνιστικά λεπτά, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν ένα γκολ εις βάρος της Λέφσκι και δέχθηκε τρία! Με δυο λόγια, οι Βούλγαροι δικαίως πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Conference League, δικαίως ο ΠΑΟΚ θα… μείνει Ελλάδα, 4,5 μόλις μήνες μετά το φινάλε της περσινής πορείας του μέχρι τους «8» της διοργάνωσης!

Μένοντας καθαρά στη ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι και αφήνοντας στην άκρη τα πολλά όσο και αδικαιολόγητα λάθη του ΠΑΟΚ στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, όπως και στη Σόφια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήρε τίποτα από τους Ράφα Σοάρες και Κουαλιάτα, που κακώς ο Ρουμάνος προπονητής τους κράτησε στο χορτάρι μετά το γκολ του Ρονάλντο στο 25ο λεπτό, δεν πήρε τίποτα από τους Γιάσμιν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο, δεν πήρε τίποτα από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πήρε ελάχιστα από τους παίκτες που προήλθαν από τον πάγκο!

Επιπροσθέτως, το «πείραμα» με τον Καλέντ Νάρεϊ στην κορυφή στέφθηκε με αποτυχία, χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί ευθύνη του Γερμανού που τηρουμένων των αναλογιών έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε έχοντας συνεχώς δύο ποδοσφαιριστές πάνω του!

Η επόμενη ημέρα, σαφέστατα και είναι… βουνό! Ο ΠΑΟΚ χάνει σε πρεστίζ, χάνει έδαφος στη βαθμολογία της UEFA, χάνει πολλά εκατομμύρια ευρώ, χάνει την ηρεμία του, χάνει τον πρώτο του στόχο πριν καν μπει ο Αύγουστος!

Επιπλέον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί πλέον να διαχειριστεί ένα μεγάλο ρόστερ και να το ικανοποιήσει με ένα μόλις παιχνίδι ανά εβδομάδα! Αυτό φυσικά μπορεί υπό προϋποθέσεις και να βγει σε καλό, αλλά το σενάριο αυτό δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή πολύ μακρινό!

Υ.Γ.1: Θα πρέπει να τελειώσει το αστείο με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Έχοντας ήδη μία κίτρινη κάρτα, απαγορεύεται να ρισκάρεις τη δεύτερη και ενώ η ομάδα σου έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να ψάξει με κάθε τρόπο το τρίτο!

Υ.Γ.2. Δεν χάθηκε η πρόκριση στο ολέθριο λάθος του Λευτέρη Λύρατζη. Η πρόκριση χάθηκε στη Σόφια και στις πολλές αστοχίες όλων όσων έχουν μικρό ή μεγάλο μερίδιο στο κομμάτι των μεταγραφών!

Υ.Γ.3: Με την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ με τρεις μεταγραφές πρώτης γραμμής (στόπερ, δεκάρι και εξτρέμ) θα γινόταν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το πιο πιθανό όμως σενάριο αναφέρει πως ο χθεσινός αποκλεισμός θα βάλει «στοπ» στην περαιτέρω ενίσχυση!

Υ.Γ.4: Υποδειγματική η συμπεριφορά των φίλων του ΠΑΟΚ που γέμισαν τις κερκίδες που είχαν στη διάθεσή τους, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, απόλυτα δικαιολογημένη η αντίδρασή τους μετά τη λήξη να αποδοκιμάσουν τους «ασπρόμαυρους»!

 

Προηγούμενο άρθροΤα λάθη κι οι ευθύνες
Επόμενο άρθροΗ κριτική κι οι εξηγήσεις


Τελευταία νέα

Πλέον των δέκα εκ. ευρώ τα οφέλη από την Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε το Κόνφερενς Λιγκ κι έρχεται η ώρα του απολογισμού. Τουλάχιστον για τα οικονομικά, αναμένεται να εισπράξει ένα...

Στην ίδια κατηγορία