Η Ανόρθωση περνάει πολύ δύσκολες στιγμές αφού τα οικονομικά της κυπριακής ομάδας βρίσκονται στην χειρότερη δυνατή κατάσταση, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να προχωρούν σε μια όμορφη κίνηση. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Δικεφάλου έστειλαν υπογεγραμμένες φανέλες τόσο του Γιάννη Κωνσταντέλια όσο και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών στην Ανόρθωση, με σκοπό την οικονομική της ενίσχυση.
Η ανάρτηση της Ανόρθωσης αναφέρει σχετικά:
«Είναι κάποιες στιγμές που μας κάνουν να υποκλινόμαστε μπροστά στη δύναμη που έχει η αγάπη όλων για το ποδόσφαιρο.
Το άθλημα που, με έναν μαγικό τρόπο, μπορεί να ενώσει οπαδούς και να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς. Η στρογγυλή θεά ξυπνά τόσα συναισθήματα, που είναι κοινά βιώματα για όλους όσους την ακολουθούν.
Το CLUB Φίλων ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη δίνει στην Ανόρθωση πέντε επίσημες υπογεγραμμένες φανέλες: τρεις του Ιωάννη Κωνσταντέλια και δύο ολόκληρης της ομάδας, με σκοπό να δημοπρατηθούν για την οικονομική ενίσχυση της Κυρίας μας.
Η προσφορά αυτή έρχεται με φόντο τα 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ, και ευχαριστούμε θερμά το CLUB Φίλων ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.
Μάγκες, η Ανόρθωση δεν ξεχνά!»




