Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Άρσεναλ, με τον Έλληνα εξτρέμ να ετοιμάζεται να ταξιδέψει την Κυριακή (19/7) στο Λονδίνο για τα ιατρικά και τις υπογραφές. Η συμφωνία ανάμεσα στους «Gunners» και τη Μπριζ έχει κλείσει στα 40 εκατομμύρια ευρώ και πλέον απομένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες.
Ο Τζόλης επιστρέφει στην Αγγλία, αυτήν τη φορά όμως σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Μετά το πέρασμά του από τη Νόριτς, ο 22χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Άρσεναλ και να μπει στον απαιτητικό κόσμο της Premier League από την… κεντρική πόρτα.
Η Άρσεναλ τον έχει επιλέξει για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της, θεωρώντας ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Με το ταξίδι του στο Λονδίνο να πλησιάζει, όλα δείχνουν πως ο Τζόλης ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του.




