Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Oλα κρίνονται στο γήπεδο!»

Δημοφιλή

Μετά την πρώτη του χρονιά στα «ασπρόμαυρα», αρχίζει τη δεύτερη με στόχο να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Ο περιφερειακός της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Θανάσης Παπάζογλου μιλά στη FORZA για τους στόχους του στην τρέχουσα σεζόν, αλλά και τη γεύση που του άφησε η παρθενική του χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Τι γεύση σας άφησε η περασμένη χρόνια;

«Για την περσινή χρονιά, μπορούμε να πούμε πως μας άφησε μια πικρή γεύση, καθώς πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρόλα αυτά μας άφησε η Πυλαία εκτός και κατάφερε μάλιστα να κάνει και την μεγάλη έκπληξη, κατακτώντας τον θεσμό. Αναφορικά με την παρουσία μας στο πρωτάθλημα, νομίζω ότι πήραμε ότι μας αναλογούσε, βάσει της εικόνας μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, αφού διεκδικήσαμε την είσοδο μας στους τελικούς, ως το τέλος».

Σε προσωπικό επίπεδο; Πως ήταν η πρώτη σου χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

«Για εμένα η περσινή ήταν μια μεταβατική χρονιά, καθώς ερχόμουν από την Δράμα στον ΠΑΟΚ. Πάντα χρειάζεται πάντα χρόνο σε ένα νέο περιβάλλον, για να μπορέσεις να δώσεις το 100%.  Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μπορώ να πω πως κάποια πράγματα μου βγήκαν την περασμένη σεζόν, και κάποια άλλα όχι. Πιστεύω ότι φέτος θα βελτιωθώ και θα είμαι ακόμα καλύτερος, μετά από την περσινή μου εμπειρία με την ομάδα».

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας; Θεωρείς ότι μπορείτε να είστε κομμάτι της συζήτησης για τους εγχώριους τίτλους;

«Αυτή τη στιγμή είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι τόσο μεγάλο, όσο ένας τίτλος, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα, με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και έχουμε ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Όλα κρίνονται στο γήπεδο, στα 40 επί 20 μέτρα. Σαφώς μπορεί να θεωρούμαστε αουτσάιντερ για τον τίτλο, με βάση τα μπάτζετ. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που μας έχουν δείξει πως στον αθλητισμό, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!»

Η φιλοσοφία παραμένει ίδια και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να επενδύει σε νεαρά παιδιά με ταλέντο. Πως σου φαίνεται αυτή η προσπάθεια;

«Θεωρώ ότι η προσπάθεια του ΠΑΟΚ είναι αρκετά ελπιδοφόρα. Το ρόστερ μας απαρτίζεται κυρίως από ελπιδοφόρους αθλητές και αρκετά φιλόδοξους. Όλοι μας δίνουμε το 100% του εαυτού μας, σε κάθε προπόνηση ή παιχνίδι».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις προς τον κόσμο της ομάδας;

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ, τον θέλουμε δίπλα μας. Όταν αυτό συμβαίνει τα πράγματα για εμάς είναι πολύ διαφορετικά. Μας βοηθούν πολύ, μας στηρίζουν και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα;

«Μετά από την εμπειρία της πρώτης μου χρονιάς στην ομάδα, θεωρώ ότι φέτος είμαι σε καλύτερη θέση για να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω το κάτι παραπάνω. Γενικότερα, δεν μου αρέσει να κοιτάω μακροπρόθεσμα. Θέλω να βάζω και να πετυχαίνω μικρούς στόχους καθημερινά. Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να δοκιμάσω την εμπειρία του εξωτερικού, αλλά δεν έχω προσδιορίσει ακόμα χρονικά το πότε».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Τα πράγματα που με απασχολούν αυτό το διάστημα είναι το χάντμπολ και η σχολή μου. Οπότε η καθημερινότητα μου «μοιράζεται» ανάμεσα σε αυτές τις δύο υποχρεώσεις».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, επιλέγω να τον περνάω μαζί με φίλους μου. Άλλες φορές σε κάποιο σπίτι και άλλες με μια απλή έξοδο».

Σου αρέσει να παρακολουθείς κάτι ως φίλαθλος;

«Ναι, μου αρέσει να παρακολουθώ κυρίως ποδόσφαιρο, πέραν φυσικά του χάντμπολ».

 


Τελευταία νέα

Μιλενκόσκι: «Nα παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ»

Πανέτοιμη για το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει αύριο (29/3, 20:15)...

Στην ίδια κατηγορία