Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Όλα για όλα» στη Σλοβακία

Δημοφιλή

Η Κοπεγχάγη έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση και ο «Δικέφαλος» θα τα παίξει τα ρέστα του κόντρα στην Σλόβαν με τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής στην Μπρατισλάβα να έχει πάρει τη μορφή τελικού.

Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να κάνει άνω-κάτω τον όμιλο από εκεί που φάνταζε πριν από τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής ως το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση. Κι όμως, πλέον, η Κοπεγχάγη έχει τον πρώτο λόγο δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδύναμη Λίνκολν και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Σλόβαν στο «Πάρκεν».

Οι Δανοί βρίσκονται στο +2 από την ελληνική ομάδα και τους Σλοβάκους, με μια νίκη στο Γιβραλτάρ θα φτάσουν στους 12 βαθμούς την ώρα που ΠΑΟΚ και Σλόβαν θα αναμετρώνται στην Μπρατισλάβα στον «τελικό» της 2ης θέσης. Ο «Δικέφαλος» πάει να παίξει στις 25 του μήνα στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας για δύο αποτελέσματα, καθώς μπορεί να «βολεύεται» και με την ισοπαλία, δεδομένου ότι εκείνος φιλοξενεί στην τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη τη Λίνκολν και η Σλόβαν θα ταξιδέψει στη Δανία για να αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Πάμε να δούμε ποια σενάρια υπάρχουν ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών του ομίλου:

  1. Ο ΠΑΟΚ με νίκη στην Μπρατισλάβα θα είναι μίνιμουμ 2ος στον όμιλο, έχοντας αφήσει την Σλόβαν στους 7 βαθμούς υπερτερώντας ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας.
  2. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο Σλόβαν – ΠΑΟΚ, τότε την τελευταία αγωνιστική ο «Δικέφαλος» απέναντι στη Λίνκολν θα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σλοβάκους που θα παίζουν στην Κοπεγχάγη.
  3. Σε περίπτωση που την 6η αγωνιστική ΠΑΟΚ και Σλόβαν κερδίσουν, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να έχουν καλύτεροι διαφορά τερμάτων από τους Σλοβάκους. Αυτή την στιγμή η Σλόβαν βρίσκεται στο +1 και ο «Δικέφαλος» θα θέλει νίκη με πολλά γκολ απέναντι στη Λίνκολν για να περάσει ως δεύτερος. ). Αν και εκεί οι δύο ομάδες μείνουν στα ίδια γκολ, τότε θα μετρήσουν τα κριτήρια της καλύτερης επίθεσης στο γκρουπ κτλ.
  4. Μαθηματικά η πρώτη θέση δεν έχει κριθεί, με έξι βαθμούς στο τραπέζι παραμένει ανοικτή, ωστόσο θα πρέπει η Κοπεγχάγη να μην κερδίσει κανένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια και είτε ο ΠΑΟΚ, είτε η Σλόβαν να κάνουν το «δύο στα δύο».
  5. Με ήττα στη Σλοβακία ο ΠΑΟΚ μένει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 20η ΘΕΣΗ

Η Κοπεγχάγη με τη νίκη της στην Τούμπα μείωσε τη διαφορά της Δανίας από την Ελλάδα στους 525 πόντους σ’ ότι αφορά την ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Εκεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τις δύο ήττες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, κατρακύλησε από την 16η στην 19η θέση, ενδεχομένως να καταλήξουμε και κάτω από την 20η θέση!

Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι υποχρεωμένες, πλέον, να παίξουν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και για την ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, καθώς η 16η και η 17η θέση δίνει στον πρωταθλητή το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος πάνε στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία