Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι…δευτεροετείς του ΠΑΟΚ Β΄

Δημοφιλή

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄ έχει ανανεωθεί σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και αρκετοί παίκτες, που θα καταγράψουν τη δεύτερη σεζόν τους στη δεύτερη ομάδα, προσδοκώντας την ανάδειξή τους και το-μετέπειτα-επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ Β΄ (αντίστοιχα και οι άλλες δεύτερες ομάδες, που συμμετέχουν στη Σούπερ Λιγκ 2) δεν είναι μια ομάδα, όπως οι άλλες της κατηγορίας, μια και βασικός σκοπός, για τον οποίο «γεννήθηκε» είναι ν’ αποτελέσει το χρήσιμο «σκαλοπάτι» για παίκτες, που ολοκληρώνουν τη «φοίτησή» τους στις ακαδημίες, για τη σταδιακή ένταξή τους στο χώρο του ανδρικού ποδοσφαίρου. Συνεπώς, δεν έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα για κάποιον ποδοσφαιριστή να παραμένει, παραδείγματος χάρη, για τρία χρόνια στο ρόστερ μιας δεύτερης ομάδας, μια και στο διάστημα, που έχει προηγηθεί, θα πρέπει να έχει βγει το… πόρισμα για το αν συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για ν΄ ανέβει στην πρώτη ομάδα. Ετσι κι αλλιώς, η ανατροφοδότηση σε ετήσια βάση του ΠΑΟΚ Β΄ από την ομάδα νέων Κ-19 θα «σπρώχνει» αναγκαστικά προς την έξοδο από τη δεύτερη ομάδα ένα σημαντικό αριθμό παικτών, όπως άλλωστε συνέβη και στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού.

Από την όλη κουβέντα βγαίνει το όνομα του Αποστολόπουλου, η ποδοσφαιρική ηλικία του οποίου είναι «προχωρημένη» για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ Β΄.

Οι αμέσως μεγαλύτεροι είναι οι Μελετίδης και Χατζηστραβός (φωτ.), που διανύουν το 24ο και 23ο έτος της ηλικίας τους. O πρώτος ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ενώ η συνεργασία του Χατζηστραβού με το Δικέφαλο εκτείνεται μέχρι το Δεκέμβριο του 2024. Αυτό, βέβαια, που μετράει στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι τόσο το συμβόλαιο, όσο να μπορέσει ο τελευταίος να ξεχωρίσει με την παρουσία του και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για την καριέρα του, που αυτό μπορεί να είναι και μια μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Συνομήλικος του Χατζηστραβού είναι κι ο Μπράντονιτς, ο οποίος, όμως, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν και η φετινή περίοδος λογίζεται ουσιαστικά ως η πρώτη του στον ΠΑΟΚ Β΄.

Μοναδικός γεννηθείς το 2000 είναι ο Σαλαμούρας (θα μπει αργότερα σε δράση, μια και προέρχεται από εγχείρηση), ενώ ένα χρόνο μικρότεροί του (γεννηθέντες το 2001) είναι οι Γιαξής, Πανίδης και Σπυρίδης (οι δύο τελευταίοι ανανέωσαν το καλοκαίρι τα συμβόλαια τους). Στην κατηγορία γεννηθέντων το 2002 είναι οι Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γκορντεζιάνι και Παναγιώτου, ενώ ακόμη πιο νεαροί είναι οι Μανωλιούδης και Κουλούρης, γεννημένοι το 2003 και το 2004 αντίστοιχα.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία