Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι τελικοί που έχει παίξει ο Μπριχ

Δημοφιλή

Ο Φέλιξ Μπριχ αποτελεί έναν έμπειρο και «μπαρουτοκαπνισμένο» διαιτητή τοπ επιπέδου, που κουβαλά μεγάλη εμπειρία στις πλάτες του, παρότι έχει αποσυρθεί τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο από τα διεθνή παιχνίδια, αφήνοντας το σηματάκι της FIFA. O 47χρονος Γερμανός ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ετοιμάζεται για ακόμα ένα τελικό στη διαιτητική του πορεία, με κάποιους φυσικά να ξεχωρίζουν.

Ίσως η μεγαλύτερη βραδιά του Μπριχ ήταν η τρίτη Ιουνίου του 2017, όταν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, με τους Ισπανούς να κατακτούν άνετα την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά», επικρατώντας με το εμφατικό 4-1.

Αυτός δεν ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός του Γερμανού ρέφερι, αφού μερικά χρόνια πριν, τη σεζόν 2013-14, είχε αναλάβει τον τελικό του Europa League, ανάμεσα στην, πολυνίκη του θεσμού, Σεβίλλη και τη Μπενφίκα, με τους Ανδαλουσιανούς να αναδεικνύονται νικητές του τροπαίου στη διαδικασία των πέναλτι.

Στο παλμαρέ του έχει και δύο τελικούς Κυπέλλου Γερμανίας, το 2014 και το 2021, με της Βόλσφμπουργκ και Ντόρτμουντ να χαμογελούν αντίστοιχα στο τέλος, κόντρα σε… Ντόρτμουντ και Λειψία αντίστοιχα. Ο Μπριχ έχει σφυρίξει και τελικούς εκτός… Ευρώπης, αφού έχει διευθύνει τον τελικό του πρωταθλήματος Κορέας το 2008, τον τελικό του Κυπέλλου Αιγύπτου το 2010, όπως και αυτό του αιγυπτιακού Σούπερ Καπ το 2018.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία