Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι συμπτώσεις του Σβαμπ με Άρη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 επί του Άρη στο Χαριλάου και ξεκίνησε με το δεξί την φετινή του παρουσία στα Play Off της Super League.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 12ο λεπτό έπειτα από το πλασέ του Πάλμα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς χάρη στα γκολ των Σβαμπ στο 68΄ με εύστοχη εκτέλεση και το σουτ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέσα από τη περιοχή στο 73΄.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη μετά την 21η Απριλιού του 2021, όταν ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 0-1 τους «κιτρινόμαυρους» σε αγώνα που και τότε είχε διεξαχθεί για τα Play Off της Super League.

Οι συμπτώσεις όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς σε εκείνο το παιχνίδι είχε βρει δίχτυα και είχε δώσει τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» ο Στέφαν Σβαμπ, που στον αγώνα της Κυριακής 19/3 έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το εύστοχο πέναλτι του.

Μάλιστα, ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ είχε βρει δίχτυα στην ίδια εστία που βρήκε και στο χθεσινό ντέρμπι! Δηλαδή, σε αυτή που βρίσκεται μπροστά στη θύρα 3 του γηπέδου του Άρη.

Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου κόντρα στον Άρη, καθώς τη σεζόν 2020-2021 είχε σκοράρει και στα δύο ματς των Play Off κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία