Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι σκληρές αλήθειες του Τέιλορ

Δημοφιλή

Ο Λούκας Τέιλορ ζει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης στο επιβλητικό Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μιλώντας για την οδύσσεια που πέρασε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, με το 11ωρο ταξίδι για τη Μαδρίτη, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην Ουκρανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μπακ:

Για το ματς με τη Ρεάλ:

«Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά όλα είναι πιθανά. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν αδύνατο για εμάς κόντρα στη Λειψία, αλλά φύγαμε με τη νίκη. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη κόντρα στη Ρεάλ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, και μπορούμε να πάρουμε ένα βαθμό ή και τη νίκη».

Βλέπουμε βίντεο με τους αντιπάλους και αναλύουμε τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Ξέρω την ποιότητα του Βινίσιους, είναι η ελπίδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν προετοιμάζομαι διαφορετικά από τους άλλους παίκτες. Πρέπει να δώσω μεγαλύτερη προσοχή, ξέρω ότι είναι μεγάλη πρόκληση και πρέπει να είμαι έξυπνος.

Ερχόμαστε εδώ θέλοντας να παίξουμε. Ο προπονητής μας μίλησε για την αναμέτρηση. Ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου και τι μπορεί να συμβεί για την διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλουμε να παίξουμε και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Να ξέρετε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και έχει αμυντικές αδυναμίες και μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Αλλά έχουν και επιθετική ποιότητα. Μπορεί να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι αμυντικά, και να κάνει τη διαφορά η ατομική ποιότητα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το υπέροχο παιχνίδι, δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη».

Για το πρώτο του μεγάλο βράδυ στο Champions League και το «Μπερναμπέου»:

«Είναι η πρώτη μου βραδιά στο Μπερναμπέου και στο Champions League και ελπίζω να είναι καλή»

Για την κατάσταση στην Ουκρανία:

«Γνωρίζουμε πως πρέπει να το κάνουμε αυτό για τον λαό της Ουκρανίας. Βλέπουμε τα δεινά που περνούν και προσπαθούμε να φέρουμε λίγη χαρά σε αυτούς τους ανθρώπου. Μας υποστηρίζουν και μας στέλνουν μηνύματα. Δεν μας φορτώνουν με ευθύνη, είναι κάτι ευχάριστο».

Για το δύσκολο ταξίδι μέχρι τη Μαδρίτη:

«Ήταν κουραστικό. Το ταξίδι μας από το Λβιβ στη Μαδρίτη κράτησε 11 ώρες επειδή δεν μπορούμε να πετάξουμε απευθείας από την Ουκρανία. Πήγαμε στην Πολωνία για να πετάξουμε».

Για την κατάσταση στο Λβιβ:

«Το Λβιβ είναι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, γιατί είναι μακριά από τα ρώσικα σύνορα και πολλοί έχουν μετακομίσει εκεί. Δεν έχουν ωστόσο χρήματα, υποφέρουν. Υπάρχουν πολλοί άστεγοι, και ο στρατός καταλαμβάνει τους δρόμους. Η κατάσταση είναι θλιβερή και περίπλοκη, δεν θα ήθελα να το περάσει κανείς».

Για το αν πλέον δεν μιλάει κανείς ρώσικα στην ομάδα και τη χώρα:

«Αποφεύγω να κάνω ερωτήσεις για το ζήτημα, γιατί πρόκειται για μια λεπτή κατάσταση. Κανείς δε μιλάει πλέον ρώσικα στην ομάδα, μόνο ουκρανικά. Όταν κάποιος μιλήσει ρώσικα στο Λβιβ, ο κόσμος θυμώνει. Κατά λάθος είπα ευχαριστώ στα ρώσικα και ο ταξιτζής θύμωσε, κάτι που είναι κατανοητό. Νομίζω ότι μετά το τέλος του πόλεμου θα είναι μια γλώσσα που δεν θα μιλιέται».


Τελευταία νέα

«Βόμβες» από Μπέο και Βόλο για Καρυπίδη!

Σε απίστευτη καταγγελία για τον Θόδωρο Καρυπίδη προχώρησε ο Βόλος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, αφήνοντας υπόνοιες για επιχείρηση επηρεασμού...

Στην ίδια κατηγορία