Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι προοπτικές για κάθε δανεικό παίκτη

Δημοφιλή

Δέκα παίκτες σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1, τρεις εκτός ελληνικών συνόρων και άλλοι δύο στη Σούπερ Λιγκ 2. Αυτοί είναι οι δανεικοί του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο λόγος γίνεται για παίκτες, που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ακαδημία του Δικεφάλου και πλέον κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των μεγάλων. Και οι συγκεκριμένοι έχουν μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση ν’ αποδείξουν με τις ομάδες τους ότι διαθέτουν τις δυνατότητες να σταθούν με αξιώσεις και στο αντρικό ποδόσφαιρο, διεκδικώντας μετά από ένα-δύο χρόνια την επιστροφή τους στην Τούμπα.

Ο… ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥΛΕΝ

Για κάποιους άλλους, βέβαια, δεν υπάρχει ουσιαστικά η προοπτική να φορέσουν ξανά στο μέλλον την ασπρόμαυρη φανέλα. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Τιμπό Μουλέν, για τον οποίο μόλις τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου παρουσιάστηκε η διέξοδος του δανεισμού του στην Ξάνθη. Ο 29χρονος Γάλλος χαφ είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2018 από τη Λέγκια Βαρσοβίας, ωστόσο δεν κατάφερε να σταδιοδρομήσει στην Τούμπα. Πέρσι θήτευσε στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ανκαραγκουτσού, ενώ στο τέλος της σεζόν, όταν θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Ξάνθη, θα μετράει άλλο ένα εξάμηνο (τυπικής) συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ

Kάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αμρ Ουάρντα. Ο 26χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είχε τις ευκαιρίες του στον ΠΑΟΚ, αλλά με τη συμπεριφορά του έθεσε ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας. Ούτε οι δύο δανεισμοί στον Ατρόμητο στάθηκαν ικανοί να τον… συνετίσουν, με αποτέλεσμα ν’ ανοίξει ξανά η πόρτα της εξόδου. Ο Αφρικανός συνεχίζει πλέον στη Λάρισα και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν τουλάχιστον ότι θ’ ανεβάζει την τιμή του, έτσι ώστε το επόμενο καλοκαίρι να φέρει μια ικανοποιητική –για τα συμφέροντα της ΠΑΕ-πρόταση μεταγραφής του (το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο επεκτάθηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2021).

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΡΕΪ

To καλοκαίρι του 2017 ο Δικέφαλος προχωρούσε στην απόκτηση του Ροντρίγο Ρέι από τη Γοδόι Κρουζ. Ο 28χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας δεν «έπιασε» στον ΠΑΟΚ, με συνέπεια, μετά από δύο χρόνια, να προτιμηθεί η λύση του δανεισμού του στην Πατσούκα, ομάδα του Μεξικού. Πιθανώς ο λατινοαμερικάνος γκολκίπερ να έχει το επόμενο καλοκαίρι μια ακόμη ευκαιρία καθιέρωσης του στο Δικέφαλο, αφού το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν έναν παραπάνω λόγο να παρακολουθούν τη φετινή πορεία του νεοφώτιστου Βόλου, αφού στη θεσσαλική ομάδα παραχωρήθηκαν συνολικά έξι δανεικοί παίκτες. Τέσσερις από αυτούς προέρχονται από την περσινή Κ-19, οι Κώστας Μπαλογιάννης, Απόστολος Διαμαντής, Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης. Για τον Νίκο Μελίσσα ο Βόλος ΝΠΣ είναι η πέμπτη ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, αφού έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια-κατά σειρά-ο Φωκικός, ο Ηρακλής Ψαχνών, η Σπάρτη και η Λαμία. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος στη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας, που ανήκει στον ασπρόμαυρο σύλλογο, έχει παίξει σε Πιερικό, Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στην πολωνική Γκόρνικ (ο δανεισμός του στο Βόλο είναι τυπικός, μια και το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν).

ΤΡΙΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ

Ο Εργκους Κάτσε επέστρεψε στο τέλος της περασμένης σεζόν στην Τούμπα, μετά το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό (στο παρελθόν είχε παραχωρηθεί με την ίδια μορφή και στη Βικτόρια Πλζεν), ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Αλβανός κεντρικός χαφ θα φορά πλέον τη φανέλα της ΑΕΛ.

Κάτοικος Γερμανίας δηλώνει πλέον ο Μάρκο Μιχόγεβιτς. Ο 23χρονος Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, μετά το δανεισμό του στον ΟΦΗ, αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία της Γερμανίας με την Αουε. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2021 (είχε αποκτηθεί από τη Σαράγεβο τον Ιανουάριο του 2018).

Ο Ιλια Μαρκόφσκι βρίσκεται στην Κύπρο, όπου αγωνίζεται με τον Εθνικό Αχνας. Ο 22χρονος Ουκρανός φορ, αφού «ψήθηκε» πέρσι στη Φούτμπολ Λιγκ, κατά σειρά σε Αιγινιακό και Τρίκαλα, καλείται να αποδείξει τις δυνατότητες του σε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οσο για τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη (από την περσινή Κ-19), θα επιδιώξει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ομάδα της Ξάνθης.

Eξάλλου, σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν τις προσπάθειες τους στη Σούπερ Λιγκ 2 οι Ζήσης Χατζηστραβός (από την Κ-19) και Νίκος Μπουργάνης (τερματοφύλακας, απόκτημα από το Βόλο ΝΠΣ) με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία