Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι όροι του Ιβάν

Δημοφιλή

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες (17/8) μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος παραμένει στην Χαλκιδική, και όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Ζοσέ Μπότο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μαζί με όλα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ο Χρήστος Καρυπίδης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τούμπας και συμμετείχαν στην συζήτηση που έγινε με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό της διάσκεψης, που κράτησε περίπου δυο ώρες, ήταν η κριτική που άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης για όλα τα τμήματα. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε ενότητα προκειμένου η ομάδα να έχει μια πετυχημένη χρονιά εντός συνόρων, μετά την αποτυχία του αποκλεισμού στο UEFA Europa Conference League.

Με δεδομένο ότι παρόντες στην σύσκεψη ήταν και όλοι οι επικεφαλής των τμημάτων, ο μεγαλομέτοχος θέλησε να θέσει τα στελέχη και τους επικεφαλής προ των ευθυνών τους, ενόψει της νέας περιόδου την οποία χαρακτήρισε σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αποτυχία της Ευρώπη τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και με την πορεία στις δυο εγχώριες διοργανώσεις να σβήσουν αυτό το μαύρο σημείο της σεζόν.

Προηγούμενο άρθροΘέλει τη Γιουνάιτεντ
Επόμενο άρθροΜεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Νέα οικονομική έκδοση του Renault Clio

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας...

Στην ίδια κατηγορία