Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι οδηγίες της… επιστροφής

Δημοφιλή

Τις απαραίτητες οδηγίες για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξηγώντας το σύστημα με τις ζώνες εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00: 

Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο το γήπεδο της Τούμπας ανοίγει και πάλι τις θύρες του και περιμένει να γεμίσει με το πάθος, την ενέργεια και τις φωνές σας. Πάμε όλοι μαζί να… σπρώξουμε την ομάδα στην πρόκριση.

Η πανδημία έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή μας σ’ όλους τους τομείς. Η εμπειρία του γηπέδου δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Υπάρχουν πλέον κανόνες που πρέπει άπαντες ν’ ακολουθήσουμε για λόγους δημόσιας υγείας προκειμένου να απολαύσουμε το παιχνίδι με ασφάλεια, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα διεξαγωγής του.Οι φίλαθλοι που θα έρχονται στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο, αλλά και το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή, προκειμένου να περάσουν τον έλεγχο και να φτάσουν στη θέση τους.Η χρήση μάσκας εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας στις κερκίδες της Τούμπας

.Οι δρόμοι γύρω από την Τούμπα θα κλείσουν στις 15:00, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι ζώνες πρόσβασης που έχουν διαμορφωθεί για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού κατά την είσοδο, την ομαλή ροή των θεατών, την τήρηση των κατάλληλων αποστάσεων και τον αναγκαίο έλεγχο εισιτηρίου και πιστοποιητικού εμβολιασμού – όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων με παρουσία φιλάθλων – απαιτείται η διαμόρφωση σημείων προέλεγχου και ζωνών κυκλοφορίας

.Για το λόγο αυτό καθορίστηκαν τρεις ανεξάρτητες ζώνες κυκλοφορίας με ξεχωριστά σημεία εισόδου και με την κάθε ζώνη να δίνει αποκλειστική πρόσβαση σε συγκεκριμένες θύρες.

Ζώνη 1 για πρόσβαση στις θύρες 5,6.

Ζώνη 2 για πρόσβαση στις θύρες 7, 8.

Ζώνη 3 για πρόσβαση στις θύρες 1,2,3,

VIP 3oυ και VIP 4ου

Τα προκαθορισμένα σημεία εισόδου στην κάθε ζώνη αποτυπώνονται στον χάρτη.

Κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει τη θύρα στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του χωρίς να διέλθει από την προκαθορισμένη ζώνη.

Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η είσοδος και διέλευση στις ζώνες που δεν αντιστοιχούν στη θύρα του εισιτηρίου σας.

Η πρόσβαση μέχρι τα σημεία εισόδου της ζώνης πρέπει να γίνεται περιμετρικά των λοιπών ζωνών.Για παράδειγμα φίλαθλος που θα κινηθεί από τη Γρηγορίου Λαμπράκη προς τη θύρα 7 ή 8 (Ζώνη 2) δε θα μπορέσει να διέλθει μέσω της ζώνης 1 (οδός Αδαμίδου), ούτε μέσω της ζώνης 3 (οδός Κλεάνθους).

Προκειμένου ν’ αποφευχθεί η ταλαιπωρία κι ο εκνευρισμός, οι φίλαθλοι πριν την άφιξη τους στην περιοχή του γηπέδου της Τούμπας, παρακαλούνται να έχουν ήδη εξετάσει τη βέλτιστη διαδρομή μέχρι το σημείο εισόδου της ζώνης που αντιστοιχεί στη θύρα τους.

Οι θύρες της Τούμπας θ’ ανοίξουν στις 18:00.

 

Προηγούμενο άρθρο«Καναρίνι» κι επίσημα
Επόμενο άρθροΕκανε το καθήκον του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για Καμπανιακό

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καμπανιακό, με τον Αλέξη Αλεξιάδη...

Στην ίδια κατηγορία