Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Οι νίκες φτιάχνουν χαρακτήρα»

Δημοφιλή

Για τον αγώνα με τη Στάνταρ Λιέγης, για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία, για τα παιχνίδια με τη Λέφσκι, αλλά και συνολικά για τη νέα σεζόν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Χάρης Τσιγγάρας.

Αναλυτικά, για το ματς με τους Βέλγους: “Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει για να φτιάξουμε χαρακτήρα και το καταφέραμε. Συνεχίζουμε τώρα, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε το φιλικό με τον Παναιτωλικό και μετά, τους αγώνες με τη Λέφσκι”.

Για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού: “Σίγουρα είναι τιμή, ειδικά επειδή είμαι Έλληνας κι έχω μεγαλώσει στην ομάδα. Το πιο σημαντικό -όμως- είναι να παίζω, να βοηθάω την ομάδα και να πετύχει τους στόχους της”.

Για την προετοιμασία: “Ήταν σίγουρα μία δύσκολη προετοιμασία, αλλά την περιμέναμε έτσι. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που ήρθαν για να μας βοηθήσουν και πιστεύουμε ότι θα αποκτήσουμε μία καλή χημεία και θα προχωρήσουμε παρακάτω”.

Για τους αγώνες με τη Λέφσκι: “Έχω να πω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι δύο καλά παιχνίδια πιστεύω και θα προκριθούμε. Παίζοντας το ποδόσφαιρό μας, θα κυριαρχήσουμε και θα περάσουμε”.

Για τους φετινούς στόχους: “Έχουμε 3 στόχους και φέτος. To Εuropa Conference League, το Κύπελλο και το πρωτάθλημα και θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος!”.

Για το αν λείπει η εμπειρία από την ομάδα: “Έχουμε χάσει λίγο από την εμπειρία, επειδή δεν έχουμε μεγάλες ηλικίες πλέον, αλλά οι παίκτες που ήρθαν, έχουν όρεξη και διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα”.

Προηγούμενο άρθρο«Εχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ»
Επόμενο άρθροΤο ανακοίνωσε ο Νέσμπεργκ


Τελευταία νέα

Μεγαλύτερο νούμερο από τα 13 εκ. ευρώ για Κουλιεράκη

Τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στη Γερμανία, σύμφωνα με τα οποία η Άιντραχτ θέλει τον Κουλιεράκη και πως ο ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία