Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2025

Οι μαχητές του ΠΑΟΚ για τον τελικό της Τούμπας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Φερεντσβάρος με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, πλην του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, που έτσι κι αλλιώς είχε τεθεί εκτός πλάνων και πριν τον τραυματισμό του λόγω των κάκιστων εμφανίσεων του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Ήρθε η ώρα για έναν ακόμα τελικό. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Φερεντσβάρος στο γήπεδο της Τούμπας, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τιεμουέ Μπακαγιόκο ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Σβαμπ, Καμαρά, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στο μυαλό του Λουτσέσκου πριν τις αποφάσεις για αλλαγές στο ρόστερ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το περσινό μεγάλο πρωτάθλημα πίστεψε στο κάτι παραπάνω για τον δικό του ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια...

Στην ίδια κατηγορία