Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας… αποκαλύπτονται! (video)

Δημοφιλή

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας μίλησαν στην κάμερα του PAOKTV. Οι δυο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αναφέρθηκαν για την μέχρι τώρα παρουσία τους στην πρώτη ομάδα, τη διακοπή του πρωταθλήματος, και τη συνέχεια.

«Προσωπικά το πίστευα. Ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Ντέλια, ξέρουμε ο ένας τις δυνατότητες του άλλου, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά και αργά ή γρήγορα θα γινόταν, εφόσον βγάζαμε τον καλό μας εαυτό» τόνισε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμπληρώνει:

«Ακριβώς το ίδιο. Το πιστεύαμε, ξέρουμε ποιοι είμαστε, δουλεύουμε κάθε μέρα και περιμέναμε την ευκαιρία μας. Ήρθε, την πήραμε και πάμε μπροστά».

Σε ότι τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ; «Είχαμε ρυθμό, μας άρεσε που παίζαμε συνέχεια και φυσικά οι νίκες. Είναι λίγο περίεργη η διακοπή, θα συνεχίσουμε έτσι όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα» υπογράμμισε ο “Ντέλιας”, με τον Κουλιεράκη να δηλώνει ερωτηθείς για τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τον ίδιο και τον Κωνσταντέλια: «Τα ίδια και καλύτερα!».

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το PAOK TV παρακάτω:


Τελευταία νέα

Γερμανός στο ντέρμπι της Τούμπας

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των Play Off, με την ΚΕΔ να επιλέγει για το ντέρμπι του...

Στην ίδια κατηγορία