Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Οι κληρώσεις είναι για να γίνονται τα πρώτα σχόλια»

Δημοφιλή

Το BCL θ’ αρχίσει σε τρεις μήνες και ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον 5ο όμιλο με αντιπάλους τη Νίμπουργκ, τη Γαλατασαράι και την Ιγκοκέα, ομάδα της Βοσνίας.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνουν κρίσεις σχετικά με τη δυναμικότητα των ομάδων. Περιμένουμε να δούμε το πώς θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για όλους και πως θα δομήσουν τα ρόστερ τους όλες οι ομάδες». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Αρη Λυκογιάννη στο άκουσμα της κλήρωσης. Κι ο προπονητής του Δικεφάλου συνέχισε: «Αποφύγαμε κάποιες ομάδες που είναι δεδομένο ότι έχουν μεγάλη δυναμική, όπως είναι οι ομάδες από την Ισπανία. Η Iγκοκέα έβαλε αρκετά χρήματα πέρσι, έχει μεγάλο μπάτζετ, ενώ η Νίμπουργκ, που είναι μία παραδοσιακή δύναμη της διοργάνωσης, τη σεζόν 2019-20 νομίζω ότι έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στο BCL. Φαίνεται όμως ότι βρίσκεται σε μία διαδικασία αναδόμησης, ο προπονητής που ήταν εκεί αρκετά χρόνια αποχώρησε. Και η Γαλατασαράι έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να κάνει μεταγραφικές κινήσεις και να προσελκύσει παίκτες υψηλού επιπέδου. Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Όπως γίνεται πάντα. Οι κληρώσεις είναι για να γίνονται τα πρώτα σχόλια. Η εικόνα των ομάδων στο γήπεδο θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Τώρα δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για απογοητεύσεις ή πανηγυρισμούς».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία