Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι… κεραίες του Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα

Δημοφιλή

Ένας από τους ξένους παίκτες που ήρθαν στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια κι έκαναν τη διαφορά, ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε για μια διετία (2017-19) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι αποτέλεσε τον κορυφαίο σκόρερ του «Δικεφάλου του Βορρά», συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ.

Τον Γενάρη του ΄19 “κολύμπησε” στα πετροδόλαρα της Αλ Ιτιχάντ και μετακόμισε στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας με συνολικό απολογισμό 21 γκολ σε 57 παιχνίδια.

Τον Οκτώβριο του ΄21 άλλαξε Ήπειρο και πήγε στην μακρινή Αυστραλία, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Ο 32χρονος στράικερ σκόραρε στον τελικό του Αυστραλιανού πρωταθλήματος κόντρα στην Μέλμπουρν Σίτι και η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Παρεμπιπτόντως,  είχε καθοριστική συμμετοχή στο πρώτο γκολ, το οποίο όμως χρεώθηκε στον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις, ενώ έβγαλε το δεύτερο τέρμα που «κλείδωσε» τον τίτλο.

Με την Γουέστερν, μετράει συνολικά 13 γκολ, 6 ασίστ και 2151 συνολικό χρόνο συμμετοχής.

Υπήρξε καθοριστικός με σημαντικά γκολ σε ημιτελικό και τελικό και έβγαλε τα λεφτά του, οδηγώντας την ομάδα του Τζον Αλοϊζι στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της στην αυστραλιανή Λίγκα.

Όταν η αυστραλιανή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του «Πρίγιο», έκανε λόγο για πολυετές συμβόλαιο χωρίς να αναφέρει την ακριβή διάρκεια του.

Πληροφορίες φέρνουν τον Πρίγιοβιτς να΄ χει υπογράψει για 3+1 χρόνια κι ενώ στο συμβόλαιο του φέρεται να υπάρχει ένας ειδικός όρος που αφήνει ανοιχτό το… παράθυρο της πρόωρης εξόδου του.

Ο «Πρίγιο» δεν έπαψε ποτέ να΄ χει στραμμένες τις κεραίες του προς την Ελλάδα και να είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

Σε συνέντευξη του τον περασμένο Μάρτιο, αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ είχε υπογράψει συμφωνία που του απαγόρευε για τρία χρόνια να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, η οποία όμως έληξε τον Ιούνιο του ΄22.

Το περασμένο καλοκαίρι το βιογραφικό του κυκλοφόρησε σε σουπερλιγκάτες ομάδες χωρίς όμως καμία να περάσει στο…παρασύνθημα για την απόκτησή του την στιγμή που ο ίδιος «ψήνεται» για το come back στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Τελευταία νέα

Χωρίς Σχίζα κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Στάθη Νερατζάκη να...

Στην ίδια κατηγορία