Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Οι ήττες στο τέλος έχουν επηρεάσει την ψυχολογία μας»

Δημοφιλή

Ο Αρης Λυκογιάννης θέλησε να δει την επόμενη ημέρα για την ομάδα του μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Στρασμπούρ: «Ρεαλιστικά πρέπει να κοιτάς τις καταστάσεις και να αντιδράς. Έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή μας και την ψυχολογία μας. Μπορεί να πεις ότι η τύχη μας γυρνάει την πλάτη, αλλά υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που δεν τις δουλεύουμε καλά, ίσως και στο τέλος. Είναι διαφορετικές καταστάσεις σε κάθε ματς».

Κι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα μπροστά μας (σ.σ. με τον Κολοσσό το Σάββατο) κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε την κούραση και την ψυχολογία μας. Ο Ρίβερς έχει μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα, έχει κάποια στοιχεία, έχει ταιριάξει μαζί μας. Ο Λι είναι λίγες μέρες εδώ, θα προσπαθήσουμε να τον ενσωματώσουμε σταδιακά. Και ο Καμαριανός έκανε το βήμα παραπάνω και έδειξε ότι μπορεί να μας δώσει κάτι περισσότερο».

Προηγούμενο άρθροΗ προσοχή στον Ηλυσιακό
Επόμενο άρθροΩρα ανασύνταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Πόρτερ ζητάει δεύτερη ευκαιρία στο ΝΒΑ

Δεν θα βιαστούν οι Αμερικανοί ατζέντηδες να λάβουν απόφαση σχετικά με το μέλλον του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ. Αρχικά πρέπει να...

Στην ίδια κατηγορία