Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι Ιταλοί για Μπότο και Σαουθάμπτον

Δημοφιλή

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπήρξαν επαφές ανάμεσα στην Σαουθάμπτον και τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.

Πιο συγκεκριμένα με το TuttoMercatoWeb, οι άνθρωποι του αγγλικού κλαμπ, προσέγγισαν τον Ζοσέ Μπότο, ώστε να του προσφέρουν τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσιέση του Αθλητικού.

Όπως αναφέρουν τα γειτονικά μέσα, ωστόσο οι συζητήσεις των δύο πλευρών σταμάτησαν, αφού οι Άγγλοι εξετάζουν και άλλες επιλογές για το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Σαουθάμπτον είχε αναζητήσει τον Μπότο για τον ρόλο του αθλητικού της διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι, αλλά οι Άγιοι, μετά την πρώτη συζήτηση που είχαν οι δυο πλευρές, δεν επικοινώνησαν με τον Πορτογάλο.

Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις της Σαουθάμπτον με τον Ζοσέ Μπότο, τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb.com, ο αγγλικός σύλλογος είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Πορτογάλο, ζητώντας του να παρουσιάσει τη δουλειά του μέχρι στιγμής και το τι θα είχε στο μυαλό του για μια πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών.

Από ότι φαίνεται στην συνέχεια η Σάουθαμπτον έκανε άλλες επιλογές, χωρίς να επικοινωνήσει ξανά με τον άλλοτε επικεφαλής του σκάουτινγκ της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς, που έφυγε από την ομάδα και συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι, η θέση παραμένει κενή και δεν έχει βρεθεί ακόμα αντικαταστάτης του».


Τελευταία νέα

Μπέος: «Ανοίξτε το κινητό του Γκορτσίλα…»

Με νέα του ανάρτηση στα social media, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να «ανοίξουν» το τηλέφωνο του διαιτητή, Ευστάθιου Γκορτσίλα,...

Στην ίδια κατηγορία