Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι φανέλες του Σφιντέρσκι γίνονται… καπνός (pic)

Δημοφιλή

Μία γεμάτη χρονιά στη Σάρλοτ έχει κάνει ο Κάρολ Σφιντέρσκι, η παρουσία του οποίου δεν έχει συνδυαστεί με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ομάδα της Νότιας Καρολίνας. Η ομάδα του Πολωνού επιθετικού βρίσκεται στην 11η θέση της Ανατολική περιφέρειας στο πρωτάθλημα του MLS από τις συνολικά 14 ομάδες.

Παρόλα αυτά, η έλευση του Σφιντέρσκι στη Σάρλοτ συνδυάστηκε με την πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου. Παρά το γεγονός ότι η Σάρλοτ δεν διανύει την καλύτερή της χρονιά, εντούτοις ο Πολωνός στράικερ έχει πετύχει οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 26 αναμετρήσεις. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι φανέλες του 25χρονου σέντερ φορ ξεπουλάνε στην Αμερική, με τον ίδιο να συγκαταλέγεται στο Top-10 σε πωλήσεις στο MLS.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο σούπερ σταρ της Ουαλίας, Γκάρεθ Μπέιλ, οι φανέλες του οποίου έχουν αγοραστεί περισσότερο στην Αμερική. Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, με τον Πολωνό επιθετικό να έχει… πέραση στο MLS. Επιπροσθέτως, το κόστος για μια φανέλα του Σφιντέρσκι δεν είναι τόσο ευτελές. Η φανέλα του διεθνή Πολωνού κοστίζει 165 δολάρια, όπως αναγράφει η δημοσίευση του MLS στο Facebook.

Δείτε παρακάτω το σχετικό post:


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ ξεπέρασε τον εαυτό του

Το γκολ του Στέφαν Σβαμπ στο φινάλε του αγώνα με τη Λαμία δεν έφτασε, με τον ΠΑΟΚ γλιτώνει την...

Στην ίδια κατηγορία