Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι επιλογές του Γκαρσία για Καρδίτσα

Δημοφιλή

Απαιτητικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 15:00 για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Mετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου, ο Δικέφαλος ταξιδεύει το απόγευμα για την Καρδίτσα με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, όντας πλέον στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Η Αναγέννηση, από την άλλη, είναι αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του ομίλου με 37 βαθμούς σε 19 παιχνίδια.Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Σουρωτή, σε …πολικές συνθήκες, με την τακτική προσέγγιση του αγώνα να βρίσκεται στο επίκεντρο, τις στημένες φάσεις, όπως και τις τελικές προσπάθειες, φυσικά. Το τεχνικό επιτελείο εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιαξή, Κουλιεράκη και Κουλούρη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β, λοιπόν, αποτελούν οι:

Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Μελετίδης, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός, Πανίδης, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάνι, Σμυρλής

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Είναι δυνατόν να μην αποκτηθεί και πάλι ένας τουλάχιστον ταχυδυναμικός χαφ;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και πιο ταχυδυναμικούς παίκτες....

Στην ίδια κατηγορία