Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Οι ευχές των βετεράνων του ΠΑΟΚ στους υποψήφιους

Δημοφιλή

Συνάντηση με τους υποψηφίους των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών που προέρχονται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, είχαν το μεσημέρι της Τρίτης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Σε μια συνάντηση που στόχο είχε να φέρει κοντά τους υποψηφίους της ασπρόμαυρης οικογένειας, το διοικητικό συμβούλιο των βετεράνων ποδοσφαιριστών και τα μέλη του συλλόγου, ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Τουρσουνίδης, Γιάννης Γιαννούλης, Δημήτρης Ατρίδης, Κώστας Παισιάδης, οι υποψήφιοι του Δήμου Πυλαίας – Πανοράματος, Βασίλης Βασιλάκος, Καρπούζας Ακης, ο υποψήφιος του Δήμου Ευόσμου – Κορδελιού, Τσεκερίδης Δημήτρης, οι υποψήφιοι του Δήμου Καλαμαριάς Κωνσταντινίδης Γιώργος (Χόρχε), Τανταλίδης Λάζαρος και ο υποψήφιος στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάνε Πρέλεβιτς.

 

 

 

 

 


Τελευταία νέα

Απίστευτη ταλαιπωρία για εγκλωβισμένους ΠΑΟΚτσήδες στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Από την περασμένη Παρασκευή διαρκεί η μεγάλη ταλαιπωρία φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που είχαν παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της...

Στην ίδια κατηγορία